USKRŠNJI VENAC OD LISNATOG TESTA Jestivi ukras za prazničnu trpezu, vrlo jednostavan za pripremiti!
Preporučuje se da lisnato testo bude domaće, onda je venac deblji.
Potrebno je:
200 gr obarenog spanaća
300 gr sitnog slanog sira
so
vrlo oštar nož
žumance za premazivanje
Priprema:
Rastanjiti oklagijom, što tanje.
Preko testa premazati bogato sir, a po siru posuti obaren i posoljen spanać.
Uviti u rolnu.
Potom sa vrlo oštrim nožem seći tanko, oko celog venca.
Premazati žumancetom i posuti susamom.
Možda vas zanima:
Kako da skuvate jaja, a da vam ne popucaju: Obavezne cake za Vaskrs!
Ima li šta gore od pucanja ljuske prilikom kuvanja jaja koja smo odabrali da izazovu divljenje na vaskršnjoj trpezi? Otkrivamo odličan savet za ovaj problem
HRISTOS VASKRSE - VAISTINU VASKRSE! Srećan Uskrs želi vam ekipa Lepote Srbije
Srećan vam najveći hrišćanski praznik.
Možda vas zanima:
Kako da skuvate jaja, a da vam ne popucaju: Obavezne cake za Vaskrs!
Ima li šta gore od pucanja ljuske prilikom kuvanja jaja koja smo odabrali da izazovu divljenje na vaskršnjoj trpezi? Otkrivamo odličan savet za ovaj problem
HRISTOS VASKRSE - VAISTINU VASKRSE! Srećan Uskrs želi vam ekipa Lepote Srbije
Srećan vam najveći hrišćanski praznik.
Možda vas zanima:
Kako da skuvate jaja, a da vam ne popucaju: Obavezne cake za Vaskrs!
Ima li šta gore od pucanja ljuske prilikom kuvanja jaja koja smo odabrali da izazovu divljenje na vaskršnjoj trpezi? Otkrivamo odličan savet za ovaj problem
HRISTOS VASKRSE - VAISTINU VASKRSE! Srećan Uskrs želi vam ekipa Lepote Srbije
Srećan vam najveći hrišćanski praznik.
Možda vas zanima:
Kako da skuvate jaja, a da vam ne popucaju: Obavezne cake za Vaskrs!
Ima li šta gore od pucanja ljuske prilikom kuvanja jaja koja smo odabrali da izazovu divljenje na vaskršnjoj trpezi? Otkrivamo odličan savet za ovaj problem
HRISTOS VASKRSE - VAISTINU VASKRSE! Srećan Uskrs želi vam ekipa Lepote Srbije
Srećan vam najveći hrišćanski praznik.
Možda vas zanima:
Kako da skuvate jaja, a da vam ne popucaju: Obavezne cake za Vaskrs!
Ima li šta gore od pucanja ljuske prilikom kuvanja jaja koja smo odabrali da izazovu divljenje na vaskršnjoj trpezi? Otkrivamo odličan savet za ovaj problem
HRISTOS VASKRSE - VAISTINU VASKRSE! Srećan Uskrs želi vam ekipa Lepote Srbije
Srećan vam najveći hrišćanski praznik.
Prijatno!
Ovako profesionalni kuvari dinstaju luk: Daleko je ukusniji, gotov za tren i bez mirisa prženja po stanu
Crni luk je deo brojnih jela, a ovako se najbolje dinsta
Tradicionalni srpski recept: Podvarak sa dimljenom svinjetinom
Podvarak je jedno od najpoznatijih jela srpske kuhinje, sinonim za zimske trpeze i porodična okupljanja.
Odlična ideja za današnji ručak za sve one koji poste: Hranljive i ukusne ćufte kakve do sada niste probali
Još jedan omiljeni recept koji će vas oduševiti posebno u danima posta
ZAPRŠKA ZA SARMU PO RECEPTU NAŠIH BAKA: Kada ih prelijete ovim sosom, osetićete ozbiljnu razliku
Tradicionalna jela su nam omiljena i ništa se ne može porediti sa njima.
Ova pita je kraljica svake srpske kuhinje! Koreni sežu sve do Turske, za nju čak imaju i poseban naziv
Nema boljeg izbora od nje u ovim hladnim danima.
Komentari(0)