Pljeskavice ispržite u tiganju bez da vam i kap ulja isprska: Trik je u ovome
Omiljena hrana za utehu, sočni i ukusni burgeri, pripremaju se brzo i lako, ali ukoliko ih pržite na tiganju, za njima ostaje gomila ulja po šporetu i ringlama koje je veoma teško ukloniti.
Prženje u tiganju je odličan metod za pripremu pljeskavica uz minimalno vreme uz maksimalan ukus. Super vreli tiganj omogućava hamburgeru da brzo razvije ukusnu spoljašnju koricu bez prekuvavanja unutrašnjosti, održavajući sredinu sočnom.
Peku se 5-6 minuta sa svake strane za srednje i 8-9 minuta sa svake strane za dobro pečeno.
Ali, postoji jedan sjajan način na koji možete postići sočnost mesa i savršenu hrskavost, bez da isprskate celu kuhinju.
Možda vas zanima:
Tajna najboljih ćevapa i pljeskavica: Ovo je savršena razmera mesa i začina
Bez obzira na godine ili gurmansko iskustvo, ćevapi i pljeskavice su omiljeni mesni delikates. Koliko god često posluženi na tanjirima trpeze, priprema ćevapa često je predmet rasprave.
ZNAJU I KINEZI ŠTA VALJA Srpska pljeskavica najbolja u Kini
Od malog kioska u Šangaju sa pljeskavicama i ćevapima postali su bar o kome se priča.
Možda vas zanima:
Tajna najboljih ćevapa i pljeskavica: Ovo je savršena razmera mesa i začina
Bez obzira na godine ili gurmansko iskustvo, ćevapi i pljeskavice su omiljeni mesni delikates. Koliko god često posluženi na tanjirima trpeze, priprema ćevapa često je predmet rasprave.
ZNAJU I KINEZI ŠTA VALJA Srpska pljeskavica najbolja u Kini
Od malog kioska u Šangaju sa pljeskavicama i ćevapima postali su bar o kome se priča.
Možda vas zanima:
Tajna najboljih ćevapa i pljeskavica: Ovo je savršena razmera mesa i začina
Bez obzira na godine ili gurmansko iskustvo, ćevapi i pljeskavice su omiljeni mesni delikates. Koliko god često posluženi na tanjirima trpeze, priprema ćevapa često je predmet rasprave.
ZNAJU I KINEZI ŠTA VALJA Srpska pljeskavica najbolja u Kini
Od malog kioska u Šangaju sa pljeskavicama i ćevapima postali su bar o kome se priča.
Naime, potrebno je u tiganj staviti papir za pečenje koji će zadržati višak masnoće iz mesa i sprečiti da ona „pobegne“ van. Preko papira sipajte malo ulja i pržite na uobičajen način.
Pljeskavice ispržite u tiganju bez da vam i kap ulja isprska: Trik je u ovome
Omiljena hrana za utehu, sočni i ukusni burgeri, pripremaju se brzo i lako, ali ukoliko ih pržite na tiganju, za njima ostaje gomila ulja po šporetu i ringlama koje je veoma teško ukloniti.
SJAJAN TRIK: Kako da odmrznete meso za samo PET MINUTA?
Ovaj trik koriste u restoranima!
Drevni recept za kosovsku pitu sa kojim nećete pogrešiti: Ovako su je stare majke pravile, ukus je boli glava!
Ovo je jedini pravi način da se napravi kosovska pita, a reč je o jednom od drevnih recepata sa Kosova i Metohije
PRAVE SE NA KRSTOVDAN, A JEDU NA BOGOJAVLJENJE: Tradicionalno srpsko jelo koje se mora naći na vašoj trpezi (RECEPT)
Pihtije koje se spremaju na Krstovdan ostavljaju za Bogojavljenje, a treba reći i da im na slavskoj trpezi za Svetog Jovana pripada važno mesto.
Najstariji recept za tortu od lešnika i čokolade: Pravi se za Svetog Jovana, a ukus je neverovatan
Savršena slavska poslastica koja se pravi lako, a ujedno je i najstariji recept za tortu
Komentari(0)