Pljeskavice ispržite u tiganju bez da vam i kap ulja isprska: Trik je u ovome
Omiljena hrana za utehu, sočni i ukusni burgeri, pripremaju se brzo i lako, ali ukoliko ih pržite na tiganju, za njima ostaje gomila ulja po šporetu i ringlama koje je veoma teško ukloniti.

Prženje u tiganju je odličan metod za pripremu pljeskavica uz minimalno vreme uz maksimalan ukus. Super vreli tiganj omogućava hamburgeru da brzo razvije ukusnu spoljašnju koricu bez prekuvavanja unutrašnjosti, održavajući sredinu sočnom.
Peku se 5-6 minuta sa svake strane za srednje i 8-9 minuta sa svake strane za dobro pečeno.
Ali, postoji jedan sjajan način na koji možete postići sočnost mesa i savršenu hrskavost, bez da isprskate celu kuhinju.
Možda vas zanima:

Tajna najboljih ćevapa i pljeskavica: Ovo je savršena razmera mesa i začina
Bez obzira na godine ili gurmansko iskustvo, ćevapi i pljeskavice su omiljeni mesni delikates. Koliko god često posluženi na tanjirima trpeze, priprema ćevapa često je predmet rasprave.

ZNAJU I KINEZI ŠTA VALJA Srpska pljeskavica najbolja u Kini
Od malog kioska u Šangaju sa pljeskavicama i ćevapima postali su bar o kome se priča.
Možda vas zanima:

Tajna najboljih ćevapa i pljeskavica: Ovo je savršena razmera mesa i začina
Bez obzira na godine ili gurmansko iskustvo, ćevapi i pljeskavice su omiljeni mesni delikates. Koliko god često posluženi na tanjirima trpeze, priprema ćevapa često je predmet rasprave.

ZNAJU I KINEZI ŠTA VALJA Srpska pljeskavica najbolja u Kini
Od malog kioska u Šangaju sa pljeskavicama i ćevapima postali su bar o kome se priča.
Možda vas zanima:

Tajna najboljih ćevapa i pljeskavica: Ovo je savršena razmera mesa i začina
Bez obzira na godine ili gurmansko iskustvo, ćevapi i pljeskavice su omiljeni mesni delikates. Koliko god često posluženi na tanjirima trpeze, priprema ćevapa često je predmet rasprave.

ZNAJU I KINEZI ŠTA VALJA Srpska pljeskavica najbolja u Kini
Od malog kioska u Šangaju sa pljeskavicama i ćevapima postali su bar o kome se priča.
Naime, potrebno je u tiganj staviti papir za pečenje koji će zadržati višak masnoće iz mesa i sprečiti da ona „pobegne“ van. Preko papira sipajte malo ulja i pržite na uobičajen način.

Nema čekanja da nadođe testo! Najmekši uštipci koji ste probali, a bez kvasca: Svi imamo ove sastojke u kući
Šupljikavi, vazdušasti i slasni uštipci uvek su dobra ideja za ukusan doručak posle kojeg niko u kući ne ostaje gladan

Samo retki znaju čemu služi fioka ispod rerne: Nije za čuvanje plehova, ovo je prava svrha
Da li fioka ispod rerne služi samo za odlaganje posuđa i plehova? Možda ćete se iznenaditi kada saznate njenu pravu svrhu!

Istina o supi iz kesice: Kada ovo saznate, više je nećete skuvati
Brza, jednostavna i naizgled praktična – supa iz kesice je mnogima omiljeno rešenje kada nemaju vremena za kuvanje. Ali ono što se krije u njenom sastavu može ozbiljno ugroziti vaše zdravlje, upozoravaju stručnjaci.

Tradicionalni recept za kupus sa mesom: Na ovaj način se sprema brzo i lako (VIDEO)
Recept koji vraća u detinjstvo

U ovoj piti sa višnjama nema ni kap ulja! Ukusnija od baklave, a tek od kakvih kora se pravi
Hrskave korice i sočan, voćni fil čine je ukusnijom čak i od baklave
Komentari(0)