ZNAJU I KINEZI ŠTA VALJA Srpska pljeskavica najbolja u Kini
Od malog kioska u Šangaju sa pljeskavicama i ćevapima postali su bar o kome se priča.

Na 21. dodeli kineskih nagrada "That's Shanghai Food & Drink" proglašeni su najbolji barovi, restorani i ličnosti. Nagrada podrazumeva više kategorija, a ono što je posebno interesantno jesu pobednici u kategotiji "Burger godine" (Burger of the Year). U pitanju je "Yugo Grill".
U ovoj kategoriji su tri pobednika: "Charlie's" prema izboru publike, a "Fat Cow" i "Yugo Grill" su odabrani kao "Editor's Pick".
Možda vas zanima:

Pljeskavice ispržite u tiganju bez da vam i kap ulja isprska: Trik je u ovome
Omiljena hrana za utehu, sočni i ukusni burgeri, pripremaju se brzo i lako, ali ukoliko ih pržite na tiganju, za njima ostaje gomila ulja po šporetu i ringlama koje je veoma teško ukloniti.

Tajna najboljih ćevapa i pljeskavica: Ovo je savršena razmera mesa i začina
Bez obzira na godine ili gurmansko iskustvo, ćevapi i pljeskavice su omiljeni mesni delikates. Koliko god često posluženi na tanjirima trpeze, priprema ćevapa često je predmet rasprave.
Možda vas zanima:

Pljeskavice ispržite u tiganju bez da vam i kap ulja isprska: Trik je u ovome
Omiljena hrana za utehu, sočni i ukusni burgeri, pripremaju se brzo i lako, ali ukoliko ih pržite na tiganju, za njima ostaje gomila ulja po šporetu i ringlama koje je veoma teško ukloniti.

Tajna najboljih ćevapa i pljeskavica: Ovo je savršena razmera mesa i začina
Bez obzira na godine ili gurmansko iskustvo, ćevapi i pljeskavice su omiljeni mesni delikates. Koliko god često posluženi na tanjirima trpeze, priprema ćevapa često je predmet rasprave.
Možda vas zanima:

Pljeskavice ispržite u tiganju bez da vam i kap ulja isprska: Trik je u ovome
Omiljena hrana za utehu, sočni i ukusni burgeri, pripremaju se brzo i lako, ali ukoliko ih pržite na tiganju, za njima ostaje gomila ulja po šporetu i ringlama koje je veoma teško ukloniti.

Tajna najboljih ćevapa i pljeskavica: Ovo je savršena razmera mesa i začina
Bez obzira na godine ili gurmansko iskustvo, ćevapi i pljeskavice su omiljeni mesni delikates. Koliko god često posluženi na tanjirima trpeze, priprema ćevapa često je predmet rasprave.
"Yugo Grill" je delo Vladimira i Nikole, koji su napravili 80 kvadrata Jugoslavije u centru Kine, a sve sa željom da naprave "pljeku", onu koja podseća na pljeskavicu koju su jeli u Srbiji.
Od malog kioska u Šangaju sa pljeskavicama i ćevapima postali su bar o kome se priča.
Restoran godine je "Yaya's", bar godine "Café Gray Deluxe", klub godine "La Suite", prenosi "Thatsmags.com".

Veruje se da ova biljka donosi nesreću: Nikada je ne sadite, a ako je dobijete na poklon – odmah je bacite iz kuće!
Prema narodnim verovanjima, određene biljke donose nesreću u dom.

KNEZ MILOŠ OBRENOVIĆ JE VUKOVU REFORMU NAZIVAO SEKTOM: Njegovo pismo vladici Njegošu sve objašnjava
Jugoslovenski jezički projekat austroslavizma je bio negacija i razgrađivanje srpskog pravoslavnog predanja pismenosti i državotvornosti, jezičke srpske i slovenske sabornosti, kao što je to i danas u istoj mjeri i namjerama

KLETVA KNEZA MILOŠA I DANAS UBIJA SRBIJU! Sebi je OBEZBEDIO VLAST, ali narodu je NAVUKAO jezivo PROKLETSTVO
Ovaj momenat i dalje deli Srbiju...

Ovaj jednostavan trik razotkriva da li je piletina predugo stajala ili je zaista sveža: Znaćete na prvi pogled
Pre kupovine bacite brz pogled na ambalažu i meso

Ugostitelj Đoka je najlepšu vilu u Srbiji ostavio sluškinji: Zidovi čuvaju tužnu sudbiinu, da vam se smuči život
Legenda kaže da su Turci na brdu iznad varoši podigli kulu koja je, tokom Miloševe vladavine, pretvorena u tamnicu
Komentari(0)