ZNAJU I KINEZI ŠTA VALJA Srpska pljeskavica najbolja u Kini
Od malog kioska u Šangaju sa pljeskavicama i ćevapima postali su bar o kome se priča.

Na 21. dodeli kineskih nagrada "That's Shanghai Food & Drink" proglašeni su najbolji barovi, restorani i ličnosti. Nagrada podrazumeva više kategorija, a ono što je posebno interesantno jesu pobednici u kategotiji "Burger godine" (Burger of the Year). U pitanju je "Yugo Grill".
U ovoj kategoriji su tri pobednika: "Charlie's" prema izboru publike, a "Fat Cow" i "Yugo Grill" su odabrani kao "Editor's Pick".
Možda vas zanima:

Pljeskavice ispržite u tiganju bez da vam i kap ulja isprska: Trik je u ovome
Omiljena hrana za utehu, sočni i ukusni burgeri, pripremaju se brzo i lako, ali ukoliko ih pržite na tiganju, za njima ostaje gomila ulja po šporetu i ringlama koje je veoma teško ukloniti.

Tajna najboljih ćevapa i pljeskavica: Ovo je savršena razmera mesa i začina
Bez obzira na godine ili gurmansko iskustvo, ćevapi i pljeskavice su omiljeni mesni delikates. Koliko god često posluženi na tanjirima trpeze, priprema ćevapa često je predmet rasprave.
Možda vas zanima:

Pljeskavice ispržite u tiganju bez da vam i kap ulja isprska: Trik je u ovome
Omiljena hrana za utehu, sočni i ukusni burgeri, pripremaju se brzo i lako, ali ukoliko ih pržite na tiganju, za njima ostaje gomila ulja po šporetu i ringlama koje je veoma teško ukloniti.

Tajna najboljih ćevapa i pljeskavica: Ovo je savršena razmera mesa i začina
Bez obzira na godine ili gurmansko iskustvo, ćevapi i pljeskavice su omiljeni mesni delikates. Koliko god često posluženi na tanjirima trpeze, priprema ćevapa često je predmet rasprave.
Možda vas zanima:

Pljeskavice ispržite u tiganju bez da vam i kap ulja isprska: Trik je u ovome
Omiljena hrana za utehu, sočni i ukusni burgeri, pripremaju se brzo i lako, ali ukoliko ih pržite na tiganju, za njima ostaje gomila ulja po šporetu i ringlama koje je veoma teško ukloniti.

Tajna najboljih ćevapa i pljeskavica: Ovo je savršena razmera mesa i začina
Bez obzira na godine ili gurmansko iskustvo, ćevapi i pljeskavice su omiljeni mesni delikates. Koliko god često posluženi na tanjirima trpeze, priprema ćevapa često je predmet rasprave.
"Yugo Grill" je delo Vladimira i Nikole, koji su napravili 80 kvadrata Jugoslavije u centru Kine, a sve sa željom da naprave "pljeku", onu koja podseća na pljeskavicu koju su jeli u Srbiji.
Od malog kioska u Šangaju sa pljeskavicama i ćevapima postali su bar o kome se priča.
Restoran godine je "Yaya's", bar godine "Café Gray Deluxe", klub godine "La Suite", prenosi "Thatsmags.com".

ZNALA JE DA JOJ MUŽ IMA LJUBAVNICE U SVAKOM SELU: Jedno mu nije oprostila, uzela je pištolj i...
Ljubica Obrenović, rođeno Vukomanović, bila je žena Miloša Obrenovića, u narodu poštovana kao velika gospođa, ali nije imala lak život

CRNA REKA ZDRAVLJA: Zašto je sok od aronije sa Golije najlekovitiji i kako se koristi protiv virusa i pritiska
Iako su je zvali "sibirskom borovnicom", aronija je u Srbiji pronašla idealno stanište – čiste planinske obronke. Otkrivamo zašto se sok od aronije sa planine Golije smatra najlekovitijom "crnom rekom zdravlja", kako se koristi protiv visokog pritiska i zašto je ova bobica najjači antioksidans koji raste kod nas.

ON JE PRVI SRBIN KOJI JE IMAO HAREM SA 42 ŽENE: Radio je to USRED KARAĐORĐEVE DRŽAVE, a deci je radio ovo
Praksa da imaju više žena nije bila retkost među vođama

Otkrivena misterija nakon mnogo godina: Evo ko je baba Višnja po kojoj nosi ime ulica na Vračaru, šokiraćete se!
Priča o nazivu ima snažnu simboliku u srpskoj istoriji

Iz ovog razloga Tito nikad nije obišao grob majke i sina: Josip Broz je morao noću da sahrani svoje dete, ocu nikad nije oprostio izdaju njegove majke
Kupinec, zaboravljeno selo kraj Jastrebarskog, čuva grobove roditelja Josipa Broza Tita, koje on nikada nije posetio, otkrivajući porodične tajne
Komentari(0)