ZNAJU I KINEZI ŠTA VALJA Srpska pljeskavica najbolja u Kini
Od malog kioska u Šangaju sa pljeskavicama i ćevapima postali su bar o kome se priča.
Na 21. dodeli kineskih nagrada "That's Shanghai Food & Drink" proglašeni su najbolji barovi, restorani i ličnosti. Nagrada podrazumeva više kategorija, a ono što je posebno interesantno jesu pobednici u kategotiji "Burger godine" (Burger of the Year). U pitanju je "Yugo Grill".
U ovoj kategoriji su tri pobednika: "Charlie's" prema izboru publike, a "Fat Cow" i "Yugo Grill" su odabrani kao "Editor's Pick".
Možda vas zanima:
Pljeskavice ispržite u tiganju bez da vam i kap ulja isprska: Trik je u ovome
Omiljena hrana za utehu, sočni i ukusni burgeri, pripremaju se brzo i lako, ali ukoliko ih pržite na tiganju, za njima ostaje gomila ulja po šporetu i ringlama koje je veoma teško ukloniti.
Tajna najboljih ćevapa i pljeskavica: Ovo je savršena razmera mesa i začina
Bez obzira na godine ili gurmansko iskustvo, ćevapi i pljeskavice su omiljeni mesni delikates. Koliko god često posluženi na tanjirima trpeze, priprema ćevapa često je predmet rasprave.
Možda vas zanima:
Pljeskavice ispržite u tiganju bez da vam i kap ulja isprska: Trik je u ovome
Omiljena hrana za utehu, sočni i ukusni burgeri, pripremaju se brzo i lako, ali ukoliko ih pržite na tiganju, za njima ostaje gomila ulja po šporetu i ringlama koje je veoma teško ukloniti.
Tajna najboljih ćevapa i pljeskavica: Ovo je savršena razmera mesa i začina
Bez obzira na godine ili gurmansko iskustvo, ćevapi i pljeskavice su omiljeni mesni delikates. Koliko god često posluženi na tanjirima trpeze, priprema ćevapa često je predmet rasprave.
Možda vas zanima:
Pljeskavice ispržite u tiganju bez da vam i kap ulja isprska: Trik je u ovome
Omiljena hrana za utehu, sočni i ukusni burgeri, pripremaju se brzo i lako, ali ukoliko ih pržite na tiganju, za njima ostaje gomila ulja po šporetu i ringlama koje je veoma teško ukloniti.
Tajna najboljih ćevapa i pljeskavica: Ovo je savršena razmera mesa i začina
Bez obzira na godine ili gurmansko iskustvo, ćevapi i pljeskavice su omiljeni mesni delikates. Koliko god često posluženi na tanjirima trpeze, priprema ćevapa često je predmet rasprave.
"Yugo Grill" je delo Vladimira i Nikole, koji su napravili 80 kvadrata Jugoslavije u centru Kine, a sve sa željom da naprave "pljeku", onu koja podseća na pljeskavicu koju su jeli u Srbiji.
Od malog kioska u Šangaju sa pljeskavicama i ćevapima postali su bar o kome se priča.
Restoran godine je "Yaya's", bar godine "Café Gray Deluxe", klub godine "La Suite", prenosi "Thatsmags.com".
Evo da li kletva i prokletstvo zaista deluju na čoveka: U Bibliji jasno objašnjeno kako utiče zlobna reč na život osobe kojoj je upućena
Jedini način da se čovek zaista zaštiti jeste da uzvrati blagoslovom, jer to uništava svako zlo.
OVU SU NAJSLAVNIJE BITKE SRPSKE VOJSKE U ISTORIJI: Srbi su pokazali hrabrost, junaštvo i želju za pobedom!
Neke bitke su dobili, neke su gubili, a iz svake su se rađali mitovi i imena velikih Srba
ČUDO NA IMANJU KNEZA MILOŠA, MOLITVOM SKIDAJU LJUDE S RAKIJE! Ušli smo na imanje gde su Srbi prevarili svog vladara
Crkva u Grošnici nadomak Bajčetine krije mnoge tajne
TRAVAR MIRKO OTKRIVA ČIME SU SE NAŠI PRECI LEČILI: Samo Srbi 1 PIĆE koriste i kao LEK i kao SREDSTVO za ČIŠĆENJE!
Mirko tvrdi da za svaku boljku postoji i travka, otkriva kako su se naši stari lečili i bili zdravi kao dren
ZNATE LI KO JE BIO PRVI SRPSKI TAJNI AGENT? Knjaz Miloš ga oslovljavao sa "BRATE" i slao na ŠPIJUNSKE MISIJE!
Ovo je prvi srpski tajni agent: Knjaz Miloš oslovljavao ga je sa “brate”, a rekvizit u stilu Džejms Bonda i danas stoji izložen u Takovu
Komentari(0)