TANJIR ZDRAVLJA STAR VEKOVIMA Čorba od spanaća i piletine, mirisna i ukusna poslastica
Vraća snagu, podiže imunitet, okrepljuje, recept koji je nasim precima predstavljao omiljenu hranu!
Potrebno je:
200 g spanaća,
1 glavica crnog luka,
3 čena belog luka,
200 g belog mesa,
3 kašike ulja,
1 kašika brašna,

shutterstock
Priprema:
Na ulju propržite seckani crni luk i seckano belo meso. Dodajte beli luk i brašno, pa kratko propržite. Dodajte seckani spanać, dva litra vode i kocku za supu i kuvajte pola sata. Sklonite čorbu sa ringle, pomešajte žumance i pavlaku i dodajte ih u čorbu i dobro promešajte.

shutterstock
Posna šampita za slavu je najbolji izbor za desert: Kremasta, sočna, idealno se slaže uz domaću kafu
Šampita je stari kolač koji svi mi obožavamo, ali ako je spremite na ovaj način, moći ćete da je poslužite čak i za posnu slavu
Testo se ne diže? Ubacite ovu „magičnu“ stvar u kvasac i gledajte kako raste kao ludo za samo 5 minuta!
Testo se ne diže onako kako ste planirali? Ubacite ovu stvar u kvasac i gledajte kako raste kao ludo za samo 5 minuta. Trik koji uvek uspeva!
Srpska baka otkrila nikad brži recept za omiljeni kolač: Penasti užitak iz rerne koji topi svako srce!
Pečen kolač po želji obilno pospite prah šećerom koji ste zamirisali vanilom.
Da li imate 20 minuta? To je više nego dovoljno za najukusniju pitu sa mesom koju ćete ikad probati
Napravite ovu brzu i ukusna pitu sa mesom koja u trenu nestaje sa tanjira!
Kao iz poslastičarnice: Krempita za koju će vam svi tražiti recept, tajna je u ukusnom filu, topi se u ustima
Spremite krempitu kojoj niko neće odoleti.
Komentari(0)