TANJIR ZDRAVLJA STAR VEKOVIMA Čorba od spanaća i piletine, mirisna i ukusna poslastica
Vraća snagu, podiže imunitet, okrepljuje, recept koji je nasim precima predstavljao omiljenu hranu!

Potrebno je:
200 g spanaća,
1 glavica crnog luka,
3 čena belog luka,
200 g belog mesa,
3 kašike ulja,
1 kašika brašna,

shutterstock
Priprema:
Na ulju propržite seckani crni luk i seckano belo meso. Dodajte beli luk i brašno, pa kratko propržite. Dodajte seckani spanać, dva litra vode i kocku za supu i kuvajte pola sata. Sklonite čorbu sa ringle, pomešajte žumance i pavlaku i dodajte ih u čorbu i dobro promešajte.

shutterstock

RECEPT IMA 3 MILIONA PREGLEDA: Ovu pitu od jabuka iz 1894. godine nekada su smatrali najboljim slatkišem na svetu!
Uprkos tome što im nisu bili dostupni mikseri i razni sastojci koji nas danas čekaju na svakom koraku, u prošlosti su se ljudi dovijali i uspevali da pripreme slasne deserte koji se pamte i danas.

Orahovača kakvu su pravili naši preci: Ovaj tajni recept star sto godina se i danas koristi u manastirima
Ako volite domaće likere s dušom i istorijom, sada je pravi trenutak da pripremite orahovaču

Šta je BULGUR i kako se sprema? Preporučuje se u svim dijetama
Poreklom je sa Bliskog Istoka i jedan je od najstarijih oblika žitarica koje se koriste u ishrani čoveka.

Ovo je tajna najboljeg bećarca: Pravi se za manje od 30 minuta a ključan je ovaj sastojak
Da li je ovo najbolji bećarac – procenite sami!?

"PIĆE BOGOVA": Evo kako da ga napravite
Dovodi do buđenja slično kao kafa, ali bez neželjenih efekata kafe
Komentari(0)