TANJIR ZDRAVLJA STAR VEKOVIMA Čorba od spanaća i piletine, mirisna i ukusna poslastica
Vraća snagu, podiže imunitet, okrepljuje, recept koji je nasim precima predstavljao omiljenu hranu!

Potrebno je:
200 g spanaća,
1 glavica crnog luka,
3 čena belog luka,
200 g belog mesa,
3 kašike ulja,
1 kašika brašna,

shutterstock
Priprema:
Na ulju propržite seckani crni luk i seckano belo meso. Dodajte beli luk i brašno, pa kratko propržite. Dodajte seckani spanać, dva litra vode i kocku za supu i kuvajte pola sata. Sklonite čorbu sa ringle, pomešajte žumance i pavlaku i dodajte ih u čorbu i dobro promešajte.

shutterstock

Majstorski burek prste da poližete: Starinski recept kojem niko ne može da odoli, obožavaće ga i najveći gurmani
Ukoliko probate ovaj recept pekara vam više neće pasti na pamet.

Starinski recept za knedle koje će biti spremne za tren oka: Prave se od samo 2 sastojka i uspevaju baš svima
Bez domaće supe ne može da prođe nedeljni ručak, a ako su u njoj mekane knedle, e tada je užitak zagarantovan.

Recept za domaće ćevape: Uz male trikove će biti kao iz restorana
Ideja za nedeljni ručak

Recept: JANIJA SA ŠLJIVAMA – zaboravljeno jelo juga Srbije
Spoj mesa, voća i tradicije u jednom tanjiru

Slavica otkrila starinski recept za najbolji pinđur: Njena porodica ga tamani, a obožavaćete ga i vi
Porodica Rokvić i ove godine spremno dočekuje zimu.
Komentari(0)