DOMAĆI NAMAZ KOJI ĆETE STALNO JESTI Napravite sami vaš krem čiji ukus će vas oduševiti i ostaviti bez daha
Ovaj čokoladni krem predstavlja zdraviju varijantu slatkih namaza, a ima intezivan ukus čokolade.

Sastojci:
185 grama avokada
100 grama crne čokolade
1 kašičica kokosovog ulja

shutterstock
Priprema:
Očistite avokado i izvadite unutrašnjost voćke kašikom. Sipajte avokado u blender i mutite dok ne dobijete jedinstvenu kašastu smesu. Crnu čokoladu podelite na kockice, pa je stavite u šerpu zajendo sa kokosovim uljem i rastopite dok ne dobijete tečnu smesu.
Pomešajte čkoladnu smesu sa avokadom, pa dobro mešajte dok se sve ne sjedini. Sipajte u teglicu i ostavite malo da odstoji.
Kad se napravi, možete ga čuvati najduže 4 do 5 dana u frižideru, pa je zbog toga bolje da pravite manje količine.
(Izvor: magazinnovosti.rs)

Zaboravite na žilavo meso: Samo jedan sastojak učiniće da se meso iz gulaša topi u ustima, trik zlata vredan
Postoji jedan jednostavan trik koji će vaš tradicionalni recept podići na potpuno novi nivo.

Mekani kolač s višnjama koji miriše na detinjstvo: Svaki zalogaj je čisto uživanje kojem niko ne može odoleti
Gotov kolač ohladiti, pa ga posuti šećerom u prahu, pa ga nakon toga iseći na kocke.

Čuveni kuvar ovako dinsta luk: Gotov za tren, daleko sočniji i bez mirisa prženja po stanu
Evo kako kuvari dinstaju luk

Kako da zamrznete već skuvani pasulj i koliko dugo može da se čuva u zamrzivaču?
Pasulj je jedna od najčešćih namirnica na balkanskim trpezama. Pored ukusa, bogat je izvor esencijalnih hranljivih materija. Međutim, čuvanje pasulja može biti izazov. Srećom, postoje vredni saveti koji će osigurati dugotrajnost pasulja, od zamrzavanja do skladištenja.

Ovaj riblji paprikaš je čista revolucija ukusa: Vrhunski specijalitet koji ćete tamaniti, odmah zapišite recept
Otkrijte tajne savršenog spoja svežeg povrća, sočne ribe i začina.
Komentari(0)