Mesarski trik odobrili kuvari i kuvarice: Jedna stvar odmah menja ukus mesa, sočnije je, gosti će se otimati oko sarmi
Uvek će se tražiti jedna više...

Sezona slava je tu, a sarma je nezaobilazan deo tih okupljanja, osim ako nije posna. Mnogi su već počeli da spremaju sarmu, verovatno prema proverenim receptima, možda čak i onima koje su nasledili od iskusnih domaćica.
Nedavno je otkriven trik koji sarmu čini još ukusnijom, a ne oduzima mnogo vremena. Ovaj trik možete primeniti uz pomoć svog mesara.
Jedna kuvarica je otkrila da u smesu sa mesom dodaje komadiće slanine, dok je drugi kuvar predložio da umesto samog seckanja slanine, zamolite mesara da je samelje zajedno sa svežim mesom. Na taj način meso postaje sočnije i bogatijeg ukusa, a sarma dobija novu dimenziju.
Mesari će vam rado samleti meso sa slaninom, a čak i ako ne slavite, savetujemo vam da otvorite sezonu sarme u svojoj kuhinji. Kako su rekli – za dobru sarmu nikad nije rano.

MAKEDONCI SAMO OVAKO PRAVE PRŽENICE: Hleb potapaju u OVO zato su MEKŠE od NAŠIH, recept kakav NISTE VIDELI
Makedonski recept za prženice napravite deci za doručak

Jedete li i vi krastavac i paradajz zajedno u salati? Evo šta može da se desi vašem organizmu
Ruska nutricionistica Alena Paretsku da objašnjava u čemu je tajna

Napravite savršeni sos za lovačke šnicle: Nema Srbina koji ovo jelo ne voli, a caka je u ovome!
Pečurke su bogat izvor vlakana, antioksidanasa i proteina

Ovih 5 neobičnih vrsta Srpskog hleba morate probati bar 1 u životu: Svaki krije svoju priču, a zajednička im je ljubav prema tradiciji
Vreme je da probajte nešto novo i otkrijete čari ovih neobičnih vrsta testa, a ujedno i da se vratite tradiciji naše zemlje

STARINSKA PITA SA JABUKAMA KOJA SE TOPI U USTIMA: Naše bake je spremaju na POSEBAN NAČIN, recept će svi TRAŽITI
Starinska pita sa jabukama će vas vratiti u detinjstvo čim osetite ukus bakine kuhinje
Komentari(0)