POSNI PAPRIKAŠ NA SREMSKI NAČIN Prava delicija u kojoj će svi uživati
Sremski paprikaš je odlično jelo za sve koji poste, a rado će ga jesti svi ukućani, pa i gosti.
Sastojci:
1½ kg šarana
5 glavica crnog luka
Ulje
2 kašike vinskog sirćeta
2 kašike crvene začinske paprika
celerov list
2-3 dl soka od paradajza
1 dl crvenog vina
biber
Priprema
Ribu isecite na komade, poprskajte vinskim sirćetom i ostavite da stoji pola sata. Na ulju propržite luk isečen na rebarca, dodajte papriku, seckan celerov list, pa nalijte vinom i sokom od paradajza i kuvajte dok povrće skroz ne omekša. Kuvani sos procedite u drugu šerpu, dodajte ribu koju ste prethodno posolili i ostavite na laganoj vatri 40 minuta. Poslužite uz kuvani krompir ili pirinač.
(Trpeza)
POSNI PAPRIKAŠ NA SREMSKI NAČIN Prava delicija u kojoj će svi uživati
Sremski paprikaš je odlično jelo za sve koji poste, a rado će ga jesti svi ukućani, pa i gosti.
Ovo je kolač koji će vas vratiti u detinjstvo: Starinski slatkiš kom nećete odoleti, priprema je veoma jednostavna
Kolač od jabuka koji će vas oduševiti
POSNI SLAVSKI KOLAČ: Jednostavan recept sa kojim ne možete pogrešiti (VIDEO)
Isprobajte recept za slavsku pogaču
Najtraženiji posni kolač po bakinom receptu: Lako se pravi, a koliko je ukusan i sočan - ješćete ga i kad nije post
Jednostavan recept za vrlo ukusan i sočan posni kolač
Starinski recept za šumadijski posni pasulj: Ukus je prosto savršen, a naročit šmek mu daje 1 sastojak
Starinski recept za šumadijski posni pasulj – ukus je prosto savršen, a naročit šmek mu daje 1 sastojak!
Komentari(0)