Davićete se u ovome! Najbolji recept za belu slanu tortu: Izadašna i ukusna, idealna za predjelo i slavu
Sastojci su jednostavni
Donosimo vam najbolji recept za belu slanu tortu, koja je idealna za predjelo.
SASTOJCI:
1 oblanda (5 listova)
400 g krem sira
Možda vas zanima:
Ovako se pravilno razvlači kora za pitu! Osvanuo snimak koji će sve šokirati, ceo život ste grešili u tome
U nastavku vam donosimo korake sa pripremanje najsavršenije kore za pitu.
Starinski recept za najlepši kolač bez jaja iz bakine sveske: Kremast i božanstven, svaki ukus tera da uzmete još
Donosimo vam recept za najlepši kolač bez jaja, direktno iz bakine stare sveske.
Možda vas zanima:
Ovako se pravilno razvlači kora za pitu! Osvanuo snimak koji će sve šokirati, ceo život ste grešili u tome
U nastavku vam donosimo korake sa pripremanje najsavršenije kore za pitu.
Starinski recept za najlepši kolač bez jaja iz bakine sveske: Kremast i božanstven, svaki ukus tera da uzmete još
Donosimo vam recept za najlepši kolač bez jaja, direktno iz bakine stare sveske.
Možda vas zanima:
Ovako se pravilno razvlači kora za pitu! Osvanuo snimak koji će sve šokirati, ceo život ste grešili u tome
U nastavku vam donosimo korake sa pripremanje najsavršenije kore za pitu.
Starinski recept za najlepši kolač bez jaja iz bakine sveske: Kremast i božanstven, svaki ukus tera da uzmete još
Donosimo vam recept za najlepši kolač bez jaja, direktno iz bakine stare sveske.
200 g sitnog sira
150 g majoneza
3 kisele pavlake
4-5 pakovanja trapista (listica)
400 g tanko secene šunke
50-100 g susama
Priprema:
Krem sir, sitan sir, majonez i pavlaku dobro izmesati. Fil podeliti na 4 dela, ali se izmedju svake kore dva puta maze kako bi se dobro zalepile oblande. Treba ostaviti malo fila i za premazivanje cele torte.
Na premazanu oblandu poredjati listice šunke, zatim tankim slojem premazati šunku pa staviti drugi list oblande. Namazati oblandu pa poređati listiće trapista pa opet u tankom sloju namazati fil.
Postupak ponoviti još jednom - znači biće dva reda šunke i dva reda trapista. Poslednji list oblande tanko premazati filom i posuti przenenim susamom. Tortu ostaviti u frižideru.
RECEPT ZA NAJUKUSNIJE PALAČINKE: Evo šta treba da dodate u testo da bi one bile lepše nego ikad
Umesto kisele vode, u smesu za palačinke dodajte ovaj sastojak
DOMAĆICE SU LUDE ZA OVIM RECEPTOM Spojite gibanicu i carsku pitu i dobićete čaroliju
Kombinacija carske pite i gibanice je čisto savršenstvo, a priprema se brzo i lako pita
Čaj i SIRUP od ove biljke se smatraju ČUDOTVORNIM: Evo zašto su travari oduševljeni KOPRIVOM
Možda vam je prva asocijacija na koprivu bol, nelagoda i loša uspomena iz detinjstva - Ali, ova biljka je, zapravo, izuzetno zdrava i korisna
KAD SE ZAŽELITE JELA NA KAŠIKU Preukusan kelj sa pečurkama, zameniće vam ceo obrok i svi će tražiti još
Ukoliko na pijaci naiđete na kelj, ne propustite da od njega napravite ovu ukusnu čorbu s keljom i vrganjima.
Komentari(0)