SVI ODUŠEVLJENI SCENOM KAKVA SE NE PAMTI U BEOGRADU! Momak zapevao u autobusu, a sa njim i SVI PUTNICI! (VIDEO)

Lepote Srbije

17:00

Aktuelno 4

Ovakvi snimci uglavnom dolaze iz svetskih metropola.

društvene mreže
Printscreen/Facebook

Obično u metrou ili na železničkim i autobuskim stajalištima, putnici i prolaznici isprate spontani koncert nekog talentovanog mladića ili devojke. Neretko se neko i pridruži glasom ili nekim instrumentom pa sve dobije jednu novu dimenziju.

Upravo takav snimak stiže ovog puta iz Beograda.

Kako se može videti na snimku koji kruži društvenim mrežama, mladić talentovan za muziku, ali nepoznat široj javnosti, zapevao je u punom autobusu, verovatno u želji da razbije svakodnevnu atmosferu među ljudima koji se umorni vraćaju s posla.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Izuzetno emotivno otpevao je pesmu “Ponoć” iz filma “Toma”, a potom i “Slavija” Džeja Ramadanovskog, a putnici nisu mogli da ostanu nemi na ovo, pa su pevali sa njim uglas.

Ulepšao je ovim činom sigurno makar ovu vožnju, a na društvenim mrežama dobija samo pohvale i pozitivne komentare kako za svoj gest tako i za prelep glas. Pogledajte i uživajte, kao što smo i mi.

 

Čačak

Nakon pola veka čekanja konačno dočekali rekonstrukciju ulice: Spas za 80 kuća u čačanskom naselju Ljubić, dvorišta i podrumi često su im bila pod vodom (FOTO)

Aktuelno

17:00

17 maj, 2024

Nakon skoro pola veka čekanja stanovnci ulice Savkovića kosa u čačanskom naselju Ljubić konačno su dočekali rekonstrukuciju prilaznog puta do njihovih kuća. Potpuno nova infrastruktura rešiće i dugogodišnji problem plavljenja dvorišta za oko 80 domaćinstava koja se ovde nalaze. Zoran Aćimović koji živi u Savkovića kosi, objašnjava da je ova rekonstrukcija od ogromnog značaja za sve meštane, jer su se mnoga domaćinstva nalazila ispod nivoa saobraćajnice, i uvek su nakon veliki kiša plavila dvorišta i podrumi.

Despotovica

STREPELI OD POPLAVA U ovom gradu se uređuje korito reke i staze za šetnju

Aktuelno

16:00

16 maj, 2024

Gornji Milanovac - Reka Despotovica koja protiče kroz Gornji Milanovac u prošlosti je stanovnicima zadavala velike probleme, naročito usled priliva bujičnih voda sa Rudnika kada je neretko dolazilo do njenog izlivanja. Ružne slike poplava iz ovog dela Srbije konačno će postati prošlost jer je u planu potpuno uređenje rećnog korita, izgradnja dva brane na ulazu u Gornji Milanovac koje će maksimano smanjiti svaki rizik od poplava u budućnosti.

Komentari(4)

Loading
Gaga

20.08.2023 12:04

Bravo,za ovog mladića, pozitivan,mlad,lep,ma nemam reči,živ bio milion godina.Na njega da se ugledaju mladi,da se spuste na zemlju i ne prave gluposti,

Boncer

20.08.2023 19:21

Pa bravo, bravo momčino! Ko peva zlo ne misli, a nama su potrebni oni koji umeju da poseju pozitivnu energiju i među ljude unesu malo radosti. Živ bio!

Vesna

21.08.2023 01:09

Menadzeri ~ Javite mu se!

Andi

21.08.2023 01:57

Ko peva zlo nemisli ! 👏