NE ODLAŽITE JOŠ UVEK LETNJE STVARI Kako da iskoristite poslednje dane leta na najbolji način

15:00

Aktuelno 0

Da li se i vama čini da je ovo leto proletelo? Da je kraj došao brže nego što ste očekivali?

NE ODLAŽITE JOŠ UVEK LETNJE STVARI Kako da iskoristite poslednje dane leta na najbolji način
pixabay

Iako verujemo da ste vreme tokom leta uglavnom provodili uživajući, sigurni smo da se kraju ovog godišnjeg doba i ne radujete previše.

Uprkos obavezama koje su pred vama, predstavićemo vam dva načina kako da u potpunosti iskoristite poslednje dane leta koji su pred nama!

Uhvatite „poslednje“ zrake sunca

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Trudite se da što više iskoristite lepo vreme i opustite se u prirodi. Opremite se biciklom ili rolerima i pravac u obližnji park ili kej! Pored toga što ćete vreme provesti u prirodi, iskoristićete ga na najbolji način – uz fizičku aktivnost, koja nikada nije naodmet. Naravno, prijatno vreme možete iskoristiti i na „mirniji“ način, pozovite dragu osobu u šetnju pored reke i na taj način napunite baterije za sutrašnji dan.

NE ODLAŽITE JOŠ UVEK LETNJE STVARI Kako da iskoristite poslednje dane leta na najbolji način Shutterstock
 

 

Vikend avantura

Verovatno ste ovo leto uglavnom proveli istražujući prelepe destinacije u Srbiji kojih ima zaista mnogo. Pa to i dalje možete učiniti, ali na nešto drugačiji način – vikend kampovanjem. Sve što vam je za to potrebno je omiljena ekipa, šator i puno dobre energije, a obavezno isplanirajte i logorsku vatru pred mrak, jer svi znamo da su septembarske noći dosta sveže. Pored toga što ćete se zagrejati, zabaviti se i opustiti, atmosferu „začinite“ dobrom muzikom i kreirajte potpun doživljaj!

šator Shutterstock
 

 

Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.
 
BONUS VIDEO:
srpsko srce johanovo

Nemac dobio srce Srbina sa Kosova i krenuo da pronađe njegovu porodicu i pomogne deci: Potresna istinita priča iz krvave 1999. godine biće prikazana na filmu, angažovana i dva Oskarovca

Aktuelno

10:00

18 april, 2024

Dramatična istinita i ratna priča sa Kosova i Metohije sada će biti prikazana i na filmksom platnu, i to po događajima opisanim u knjizi Vesellina Dželetovića „Srpsko srce Johanovo”. Ratnih godina Srbin je kidnapovan, a potom bio žrtva trgovine organima jer je usmrćen a njegovo srce prodato je u Nemačku. Nakon operacije, Nemac koji je dobio srpsko srce počeo da sanja neke čudne snove, neke nepoznate predele i ljude i želeo je da sazna ko je taj čovek zahvaljujući kome je živ i čije srce nosi. Dobio je informaciju da se radi o Srbinu sa Kosova i Metohije i on se uputio tamo kako bi pomogao porodici nastradalog čoveka, a čije srce je kucalo u njegovim grudima.

Komentari(0)

Loading