PRVI SNEG IZAZVAO KOLAPS U SAOBRAĆAJU Kolona vozila stoji ispred tunela na Zlatiboru, čeka se policija!

Jelena Vamović

17:18

Aktuelno 0

Sneg koji je tokom prethodnih sati padao na teritoriji Zlatibora napravio je kolaps u saobraćaju. Do zastoja je došlo ispred jednog od tunela koji vodi do ove planine. 

PRVI SNEG IZAZVAO KOLAPS U SAOBRAĆAJU Kolona vozila stoji ispred tunela na Zlatiboru, čeka se policija!
rina.rs

 

„Čekamo skoro pola sata da nastavimo put, kolona je ogromna. Rekli su nam da će doći policija kako bi se regulisao saobrćaj na ovoj deonici“, kaže za RINU jedan od vozača koji se zatekao na magistralnom putu ka Zlatiboru.

Usled padavina, nekoliko centimetara snega ima i na kolovozu, pa se vozačima savetuje dodatan oprez i ne kretanje na put bez neophodne zimske opreme.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Za kraj novembra obeleli su planinski vrhovi u Zapadnoj Srbiji, snega osim na Zlatiboru ima na Zlataru i Murtenici.

 

(Izvor: Rina.rs)

 

čačak

Dragiša poveo unuke kod malog Radoja da upoznaju dečaka borca: Privrednik iz Požarevca sam se javio da izgradi kuću za namučenu porodicu i tako im pomogne - veliko bravo

Aktuelno

18:00

12 jun, 2024

Priča o teškoj sudbini dečaka Radoja iz sela Katrga kod Čačka proteklih dana obišla je Srbiju i region. Da pomogne javilo se dosta dobrih ljudi, a Dragiša Tomić privrednik iz Požarevca i lično je došao u malo pomoravsko selo kako bi n manje, ni više već sagradio kuću za ovu napaćenu porodicu, ali i štalu, koju mali domaćin Radoje toliko priželjkuje.

Komentari(0)

Loading