OBELEO JOŠ JEDAN VRH Sneg prekio i ovu srpsku planinu, meštani odavno priželjkivali ovakav prizor

Jelena Vamović

12:19

Aktuelno 0

Još jedna planina u Srbiji obukla je belu haljinu.

OBELEO JOŠ JEDAN VRH Sneg prekio i ovu srpsku planinu, meštani odavno priželjkivali ovakav prizor
rina.rs

 

Nakon Kopaonika zabelela se još jedna srpska planina, ledena kiša koja je tokom noći padala na višim vrhovima planine Murtenice na zapadu zemlje, u ranim jutarnjim satima pretvorila se u sneg koji je oveleo prostranstva novovaroških brda. Formiran je prvi snežni pokrivač visine nekoliko centimetara.

„Počeo je da pada kasno u noć, jutros kada smo ustali imali smo šta i videti, prizor koji smo dugo priželjkivali. Sneg ima nekoliko centimetara, a temperatura je iznad nule. Nije novost da u ovo doba godine počne padati, dešavalo se na na Murtenici i krajem oktobra vidimo pahulje ali se ne zadržavaju, nadam se da će ovaj sneg malo potrajati“, kazao je za RINU, Borivoje Ilić iz novovaroškog sela Negbine, na obromcima Murtenice.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Za sad nema problema u saobraćaju, ali se vozačima savetuje oprez i neophodno je korišćenje zimske opreme.

 

(Izvor: Rina.rs)

 

čačak

Dragiša poveo unuke kod malog Radoja da upoznaju dečaka borca: Privrednik iz Požarevca sam se javio da izgradi kuću za namučenu porodicu i tako im pomogne - veliko bravo

Aktuelno

18:00

12 jun, 2024

Priča o teškoj sudbini dečaka Radoja iz sela Katrga kod Čačka proteklih dana obišla je Srbiju i region. Da pomogne javilo se dosta dobrih ljudi, a Dragiša Tomić privrednik iz Požarevca i lično je došao u malo pomoravsko selo kako bi n manje, ni više već sagradio kuću za ovu napaćenu porodicu, ali i štalu, koju mali domaćin Radoje toliko priželjkuje.

Komentari(0)

Loading