NAPOKON DOBRE VESTI IZ ZAPADNE SRBIJE Gornji Milanovac se izvlači iz snežnog kolapsa, struja stigla u domove, očekuje se normalizacija vodosnadbevanja

Jelena Vamović

21:18

Aktuelno 0

U varošici Rudnik uspostavljeno je normalno snabdevanje električnom energijom, a uskoro se očekuje da sva domaćinstva dobiju i vodu.

NAPOKON DOBRE VESTI IZ ZAPADNE SRBIJE Gornji Milanovac se izvlači iz snežnog kolapsa, struja stigla u domove, očekuje se normalizacija vodosnadbevanja
rina.rs

 

Zbog kvara izazvanog obilnim snežnim padavinama prethodnih dana došlo je do prekida napajanja strujom i vodom jer je CS „Jasenica“ koji pumpa vodu za Rudnik povezan sa trafo-stanicom „Gradovi“.

Kako je kvar otklonjen, do kraja dana trebalo bi da sve normalno profunkcioniše, navode iz JKP Gornji Milanovac za RINU.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

„Nama je sve vezano za struju. Prosto, nije do nas, čekamo sad da se napune rezervoari i uslovno, najzabačeniji, planinski delovi varošice bi trebalo do kraja dana da dobiju vodu, naselje ‘Šumska kuća’, ‘Gradovi’ itd.“, kazao je Dragan Dikić, šef radne jedinice „Rudnik“ u okviru JKP Gornji Milanovac.

Sneg je prestao da pada, visina snežnog pokrivača je oko 80 cm u najvišim delovima planine, a glavni put prema Topoli je sada u potpunosti prohodan i očišćen od snega.

 

(Izvor: Rina.rs)

zlatibor

Mladi iz ove opštine ne odlaze u Beograd, Beograđani dolaze kod njih: Otvoren Centar za mlade na Zlatiboru – mesto gde će razvijati svoja znanja, veštine i talente

Aktuelno

10:00

8 jul, 2024

Opština Čajetina važi za jednu od onih u unutrašnjosti Srbije iz koje mladi ređe odlaze, nego što je to slučaj možda u nekim drugim krajevima Srbije. Blizina Zlatibora i mogućnost pronalaska posla samo su neki od razloga. Kako bi imali sve potrebne sadržaje kao i njihovi vršnjaci u većim gradovima na Zlatiboru je svečano otvoren Centar za mlade u prisustvu ministra turizma i omladine Huseina Memića, predsednika opštine Čajetina Milana Stamatovića, kao i koordinatorke Kancelarije za mlade Čajetina Dejane Stevanović.

Komentari(0)

Loading