Stranac došao u Beograd pa zanemeo pred trubačima, rakijom i burekom! Naučio glavnu lekciju - bez jogurta ništa (VIDEO)

Lepote Srbije

21:00

Zanimljivosti 0

Džibri Bel, poznati influenser posetio je Srbiju i svakodenvno na svom TikTok nalogu objavljuje svoje utiske. Malo je reći da je oduševljen!

džibri bel
Printscreen/TikTok

Pored uređenog i prelepog grada, on je iskoristio boravak u Srbiji da proba našu kuhinju ali i rakiju. 

Nakon što je probao rakiju i ćevape,. ostao je zatečen ukusom, a njegove reči kroz komentare potvrđuju i pratioci koji su imali priliku da posete našu zemlju. 

Sudeći po snimcima koje objavljuje, najviše se obradovao bureku, kupio ih je čak tri, i naučio glavno pravilo, da se jogurt od ove masne, ali slasne poslastice ne odvaja. 

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Nakon što je probao rakiju i ćevape, ostao je zatečen ukusom, a njegove reči kroz komentare potvrđuju i pratioci koji su imali priliku da posete našu zemlju. 


@jibribell Ohhh it feels so good to be back on the Balkans 🥹🇷🇸❤️ Would you guys come visit a KAFANA with me? #serbia #food #balkan #belgrade #bosnia #croatia #montenegro #bulgaria #macedonia ♬ original sound - Jibri Bell

Pored hrane i pića, boravak u Srbiji nije smeo da prođe bez muzike, te je tako ovaj stranac, odlučio da prošeta Knez Mihailovom uz trubače - to ga je tek oborilo s nogu. 

@jibribell Where can I find the best burek in the Balkans?!!! Please let me know!!! #serbia #bosnia #croatia #montenegro #macedonia #burek #food #travel ♬ original sound - eldin_asker 🇧🇦

@lepotesrbijee Često kažemo da su Srbi bili pod Turcima 500 godina, ali da li je to istina? #fy #fyp #foryou #fypシ #foryoupage #lepotesrbije #srbija #viral #viraltiktok ♬ original sound - LepoteSrbije

 

Dušan sakuplja stare radio aparate

MNOGE ĆE VRATITI U DETINJSTVO Dušan iz Zlakuse ima neobičan hobi, od svog oca je nasledio ljubav za sakupljanje nesvakidašnjih stvari

Zanimljivosti

20:00

18 septembar, 2024

Mnogi kolekcionari u Srbiji sakupljaju sasvim obične stvari poput kamenčića, poštanskih marki ili starih novčića, ali Dušan Drndarević iz užičkog sela Zlakusa, od svog oca nasledio je ljubav za sakupljanje nesvakidašnjih stvari - starih radio aparata i gramofona koji završe na buvljim pijacama ili u prašnjavim podrumima.

Komentari(0)

Loading