Gosti na Zlatiboru svojim postupkom izludeli vlasnika: "Napustite lokal i više nikada ne dolazite"
Nesvakidašnja scena na Zlatiboru pokrenula je pravu lavinu komentara na društvenim mrežama.
Na popularnoj Fejsbuk grupi "Zlatibor smeštaj" objavljena je krajnje nesvakidašnja priča iz jednog restorana.
"Danas je u restoran na Zlatiboru ušao bračni par srednjih godina. Na pitanje konobara 'Šta želite za ručak?' odgovorili su 'Dajte nam dve čorbe, a posle ćemo videti'. Konobar donosi dve čorbe... Žena vadi ogromnu plastičnu činiju, vade iz nje proju i kreću da umaču u čorbu. Vlasnik restorana im se obraća 'Gospodo, greh je prekidati ljude usred jela, tako da čim pojedete molim vas napustite lokal i više nam nemojte dolaziti'", napisano je u grupi.
Ova objava izazvala je brojne reakcije ljudi: "Jasno je ko su gosti", "Cene su im vau, verovatno čorba valja, a ostalo je loša varijanta", "Neće selo iz ljudi", "Pa? Znači dajte mi ćevape pošto su jeftini i dobri, a 'leba i salatu nosim od kuće pošto su domaći, samo mi naseckajte", itd...
Možda vas zanima:
RAJ ZA ALERGIČNE Ova naša planina ima izuzetno nizak nivo alergena u vazduhu, nekim danima nije identifikovano čak ni jedno zrno
Alergije su danas gotovo neizbežna pojava – u urbanim sredinama i na nižim nadmorskim visinama koncentracija polena tokom sezone često dostiže visoke vrednosti, što izaziva tegobe kod mnogih.
DA POTROŠITE VIŠE: Znate li zašto konobari prvo iznose hleb
Konobari u restoranu prvo na sto iznose hleb, a gosti na obrok čekaju još neko vreme. Iako su mnogi misli da je razlog tome neki kafanski bonton, reč je o triku koji su osmislili ugostitelji da bi povećali zaradu.
Možda vas zanima:
RAJ ZA ALERGIČNE Ova naša planina ima izuzetno nizak nivo alergena u vazduhu, nekim danima nije identifikovano čak ni jedno zrno
Alergije su danas gotovo neizbežna pojava – u urbanim sredinama i na nižim nadmorskim visinama koncentracija polena tokom sezone često dostiže visoke vrednosti, što izaziva tegobe kod mnogih.
DA POTROŠITE VIŠE: Znate li zašto konobari prvo iznose hleb
Konobari u restoranu prvo na sto iznose hleb, a gosti na obrok čekaju još neko vreme. Iako su mnogi misli da je razlog tome neki kafanski bonton, reč je o triku koji su osmislili ugostitelji da bi povećali zaradu.
OVAJ SRPSKI GRAD SU ZVALI MALI PARIZ Nećete verovati koliko je kafana imao još u doba Obrenovića
Zahvaljujući naprednim shvatanjima obor-kneza Jevrema Obrenovića, Šabac se tokom 19. veka razvija u veoma naprednu varoš. U priči koja sledi saznaćete zašto se ovaj grad naziva „Mali Pariz“
Svadbena SUJEVERJA i PREDZNACI: Šta donosi LOŠU sreću, a ovo otkriva da će partner biti NEVERAN
Svadbena sujeverja, iako ih većina nas ne shvata ozbiljno, često se dešavaju da pre venčanja počnu da dobijaju sasvim drugo značenje. Svaki par koji namerava da se venča nada se da će njihova veza biti trajna i uspešna. Neki ljudi veruju da je za sreću potrebna mala pomoć, zbog čega obraćaju pažnju na razna sujeverja i predznake vezane za venčanje .
STARO SRPSKO VEROVANJE: Znate li zašto se LUDI КESTEN nosi u džepu?
Naš narod je koristio čudan i drevni lek protiv prehlade koji koristi blagotvorna svojstva kestena
Razbudite se i privucite SREĆU: Čim otvorite oči, uradite ovaj ČAROBNI ritual za SAVRŠEN početak dana
Način na koji ste se probudili i ustali, odrediće kako će da teče vaš dan
EVO NA KOM MESTU MEĐU 50 NAJLEPŠIH NA SVETU Ulica Generala Drapšina je pravi biser i nalazi se u ovom srpskom gradu
Šetnja njenim „zelenim tunelom“ pruža spokoj, a prirodni hlad postaje pravo utočište tokom vrelih dana.
Komentari(0)