Gosti na Zlatiboru svojim postupkom izludeli vlasnika: "Napustite lokal i više nikada ne dolazite"

Nesvakidašnja scena na Zlatiboru pokrenula je pravu lavinu komentara na društvenim mrežama.

Zlatibor
rina

Na popularnoj Fejsbuk grupi  "Zlatibor smeštaj" objavljena je krajnje nesvakidašnja priča iz jednog restorana.

"Danas je u restoran na Zlatiboru ušao bračni par srednjih godina. Na pitanje konobara 'Šta želite za ručak?' odgovorili su 'Dajte nam dve čorbe, a posle ćemo videti'. Konobar donosi dve čorbe... Žena vadi ogromnu plastičnu činiju, vade iz nje proju i kreću da umaču u čorbu. Vlasnik restorana im se obraća 'Gospodo, greh je prekidati ljude usred jela, tako da čim pojedete molim vas napustite lokal i više nam nemojte dolaziti'", napisano je u grupi.

Ova objava izazvala je brojne reakcije ljudi: "Jasno je ko su gosti", "Cene su im vau, verovatno čorba valja, a ostalo je loša varijanta", "Neće selo iz ljudi", "Pa? Znači dajte mi ćevape pošto su jeftini i dobri, a 'leba i salatu nosim od kuće pošto su domaći, samo mi naseckajte", itd...

Možda vas zanima:

dalibor

Od perača sudova do vlasnika jedinstvenog restorana u Srbiji: Dalibor u srcu Zlatibora sprema isključivo posna jela, omiljeni su sir od suncokreta i hleb od vodeničkog brašna

Aktuelno

11:00

25 jun, 2024

Da dobre ideje uvek pronađu način za uspeh pokazuje i primer Dalibora Ratkova. Rođen je u Požarevcu, odrastao u jedinoj evropskoj pustinji Delibatskoj peščari a onda je po završetku kuvarske škole u potrazi za poslom krenuo dalje. Kao perač sudova zaposlio se u Beogradu, a zatim je radio po Evropi i Rusiji kao šef kuhinje. Na Uralu je spoznao svu lepotu pravoslavlja, a jedan odlazak u posetu u manastir Hilandar promenio je sve.

Možda vas zanima:

dalibor

Od perača sudova do vlasnika jedinstvenog restorana u Srbiji: Dalibor u srcu Zlatibora sprema isključivo posna jela, omiljeni su sir od suncokreta i hleb od vodeničkog brašna

Aktuelno

11:00

25 jun, 2024

Da dobre ideje uvek pronađu način za uspeh pokazuje i primer Dalibora Ratkova. Rođen je u Požarevcu, odrastao u jedinoj evropskoj pustinji Delibatskoj peščari a onda je po završetku kuvarske škole u potrazi za poslom krenuo dalje. Kao perač sudova zaposlio se u Beogradu, a zatim je radio po Evropi i Rusiji kao šef kuhinje. Na Uralu je spoznao svu lepotu pravoslavlja, a jedan odlazak u posetu u manastir Hilandar promenio je sve.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading