AKO POZNAJETE NATAŠU I DRAGANA MIRKOVIĆA ODMAH IM OVO POŠALJITE Ako se ovako zovete možete dobiti karte za Dubaija, evo o čemu se zapravo radi

Lepote Srbije

21:00

Zanimljivosti 0

Par sa ovim imenom zbog obaveza ne može da iskoristi avionske karte za Abu Dabi i sada traži ljude istog imena kojima bi svoje karte mogli da proslede.

AKO POZNAJETE NATAŠU I DRAGANA MIRKOVIĆA ODMAH IM OVO POŠALJITE Ako se ovako zovete možete dobiti karte za Dubaija, evo o čemu se zapravo radi
Shutterstock

 

Traže se Nataša i Dragan Mirković! Ovako počinje nesvakidašnja objava na Fejsbuk grupi Budi human - Humanitarne licitacije. Par sa ovim imenom zbog obaveza ne može da iskoristi avionske karte za Abu Dabi i sada traži ljude istog imena kojima bi svoje karte mogli da proslede.

Pokrenuta je humanitarna licitacija, a početna cena karata je 4.000 dinara. Nijedna Nataša i Dragan Mirković još se nisu javili.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

- Dragi moji, zbog poslovnih obaveza nažalost ni suprug ni ja nismo u mogućnosti da odemo na šest meseci ranije rezervisano putovanje iz Beograda za Abu Dabi.Nadam se da ćete mi pomoći da pronađem nekoga sa našim imenim i prezimenom ko će rado licitirati. Ukoliko vam je potrebna još neka informacija, pišite u komentare. Uplata za korisnika po izboru licitatora - navodi se u objavi.

Polazak je 3. marta u 17.50 sati, a povratak 7. marta u 14 sati.

Ako se ovako zovete, razmislite. Neplanirana putovanja često su i najlepša.

kolekcija maketa automobila

KAKVA KOLEKCIJA Slobodanu samo za FIĆU bilo je potrebno čak 700 dana ali NIJE ODUSTAO!

Zanimljivosti

16:00

30 april, 2024

Užice - Svaki kutak njegove kuće ispunjen je automobilima najpoznatijih brendova, mnoge od njih dobio je kao poklon dok je za nekim modelima išao čak u Nemačku. Slobodan Jakovljević iz Užica već godinama ima neobičan hobi i pravi je strastveni kolekcionar maketa autića. Strpljenje i upornost su osobine koje ga krase jer da bi sklopio maketu jedne fiće potrebno mu je čak 700 dana i dosta novca kako bi ona izgledala kao prava.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading