OTKRIVENA JAVNA TAJNA "SLAGALICE" Pobednik jubilarnog ciklusa uživo u emisiji zauvek RAZREŠIO MISTERIJU

Filip Tot, pobednik jubilarnog ciklusa "Slagalice", i Miloš Rakita, pobednik superciklusa "Slagalice", gostovali su kod voditeljke Marije Veljković u emisiji "Jedan dobar dan" na RTS-u, gde su govorili o svojim iskustvima u kvizu. I imali su šta da kažu.

OTKRIVENA JAVNA TAJNA "SLAGALICE" Pobednik jubilarnog ciklusa uživo u emisiji zauvek RAZREŠIO MISTERIJU
Printscreen/RTS

Tokom razgovora, Filip Tot je otkrio javnu tajnu "Slagalice", da se snima ranije.

"Sada moram da otkrijem javnu tajnu. Emisija je snimana malo ranije. Kada je završeno snimanje, tada se emitovao Milošev ciklus. Ja sam ljudima iz neke moje bliže okoline rekao da sam ja osvojio superciklus. Pa je izašlo u novinama i na televiziji da je kao neki Miloš Rakita iz Novog Sada osvojio, svi su mislili da sam ih lagao. A u stvari nisu shvatili da je to ciklus koji treba da se emituje. Morao sam da objašnjavam ko je Miloš Rakita. Rekao sam, pogledajte, i sve će vam biti jasno", rekao je Filip Tot.

"Pričali ste o ljudima koji se bave kvizovima. Šta je sa ostalim ljudima koji žele da dođu i oprobaju znanje, da li to preporučujete i šta biste rekli onima koji dolaze prvi put u kviz, koje biste mu savete dali?", pitala je voditeljka Marija Veljković.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

"Jedan primer: Pored sebe imam čoveka kojeg znam 10 godina, možda i jače, ali svoj prvi TV je imao u 'Poteri', koji je bila možda pre godinu, godinu i po dana, a pre toga je 10 godina pekao zanat po pab kvizovima novosadskim. i bio tamo vrlo dobar takmičar. Neka to bude vodilja svim potencijalnim takmičarima u kvizovima, da krenu u te pab kvizove", rekao je Filip Tot.

"Kao priprema", nadovezala se Marija Veljković.

"To je najopušteniji vid pripreme. Bez pristiska. Možeš da se takmičiš sa ljudima koji su ti dragi. Dođeš sa svojim društvom u neki kafić gde se to održava. Sada, hvala Bogu, toga ima svuda. Prijavite se, ne morate da imate imperativ pobede. Akcenat na zabavu, rasterećeno. Ako nekoga kvizovi zanimaju, tu će da nauči pre svega mnogo toga. Posle sve nekako samo krene", rekao je Miloš Rakita.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading