NINDŽA KORNJAČE STIGLE U NOVI SAD? Nesvakidašnja scena sa ulica "srpske Atine" zbunila građane (VIDEO)

Lepote Srbije

16:00

Zanimljivosti 0

Šta se to desilo?

kornjača
pixabay

 

Skoro svaki put kad padne jača kiša u Srbiji, sa svih strana nam stignu snimci potopljenih ulica. Sada iz Novog Sada dolazi nešto drugačiji prizor.

Tokom jake kiše koja je nedavno pogodila ovaj grad prolaznicima je pažnju privukao jedan čudan šaht.

Ako se bolje pogleda, a i posluša snimak koji kruži društvenim mrežama, može se videti da se šaht sam – diže. Isprva deluje kao prizor iz nekog filma, kao da neko odozdo pokušava da izađe, recimo, nindža kornjače…

Ipak, ispostavlja se da je u pitanju ogromna količna vode koju kanalizacija jedva da može da primi, pa se šahtovi sami od tog pritiska otvaraju, što ujedno znači potencijalni rizik od sasvim preplavljenih ulica.

Rosa Satarić

ŽRTVA NEMILOSRDNOG NASILNIKA Rosa je stradala braneći čast, ako ste prošli Siminom ulicom, videli ste spomen obeležje, ovo je priča o njoj

Zanimljivosti

21:00

26 april, 2024

Mirosanda Satarić, 1968. godine, na uglu ulica Simine i Višnjićeve u Beogradu, ubijena je od strane policajca Milorada Golubovića. Tragično je stradala dok je šetala za ruku svoju šestogodišnju ćerku. Razlog za ovu tragediju bio je što je Mirosanda rekla “ne” navalentnom nasilniku. Policajac Milorad Golubović je presudio Mirosandi revolverom.

Komentari(0)

Loading