HIT SCENA U BEOGRADSKOJ TROLI Vozač u jednoj ruci drži volan, a u drugoj... ovaj snimaj je napravio haos na internetu (VIDEO)

Lepote Srbije

18:00

Zanimljivosti 0

Snimak kratko traje, nije poznato koliko dugo je vozač ovako vozio.

HIT SCENA U BEOGRADSKOJ TROLI Vozač u jednoj ruci drži volan, a u drugoj... ovaj snimaj je napravio haos na internetu (VIDEO)
Alo! Vladimir Marković

 

U jednoj ruci volan, u drugoj - kišobran! Često smo bili svedoci scenama u kojima vozači u gradskom prevozu telefoniraju i voze, ali da neko drži kišobran i upravlja, još nismo!

Na instagram stranici Moj Beograd, juče se pojavio snimak iz trolejbusa na liniji 41, na kojem se vidi kako se vozač skriva od kiše uz pomoć kišobrana.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Snimak kratko traje, nije poznato koliko dugo je vozač ovako vozio. Da li je to bilo nešto kratkotrajno ili ne, nije poznato. I da li je problem bio možda u prozoru ili nečem drugom, takođe se ne zna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

Beograd je juče u kratkim vremenskim periodima bio pogođen pljuskovima i gmrljavinom, koji su doprineli da se određene ulice poplave.

Saobraćaj je bio otežan zbog gužve i poplavljenih ulica, a oni koji su uspeli da se smeste u gradski prevoz, dugo su čekali kako bi prešli većinu ulica i mostova.

U gradskom autobusu je očigledno prokišnjavalo, kada je vozač raširio kišobran u toku vožnje, kako bi se sakrio od kiše, ali to ga nije sprečilo da nastavi sa vožnjom.

kolekcija maketa automobila

KAKVA KOLEKCIJA Slobodanu samo za FIĆU bilo je potrebno čak 700 dana ali NIJE ODUSTAO!

Zanimljivosti

16:00

30 april, 2024

Užice - Svaki kutak njegove kuće ispunjen je automobilima najpoznatijih brendova, mnoge od njih dobio je kao poklon dok je za nekim modelima išao čak u Nemačku. Slobodan Jakovljević iz Užica već godinama ima neobičan hobi i pravi je strastveni kolekcionar maketa autića. Strpljenje i upornost su osobine koje ga krase jer da bi sklopio maketu jedne fiće potrebno mu je čak 700 dana i dosta novca kako bi ona izgledala kao prava.

Komentari(0)

Loading