Konobar otkrio da ga JEDNA NAVIKA gostiju najviše IZLUĐUJE, a mnogi je nisu svesni: "Prestanite to da radite, iritantno je"

Mnogi gosti u restoranima ili kafićima pokušavaju da pomognu konobarima da pospreme sto, tako što im dodaju tanjire ili slažu posuđe. Iako to može biti od pomoći u nekim slučajevima, postoji jedna navika koju treba odmah da prestanete da radite.

Konobar otkrio da ga JEDNA NAVIKA gostiju najviše IZLUĐUJE, a mnogi je nisu svesni: "Prestanite to da radite, iritantno je"
Foto: Rina

Konobari imaju ključnu ulogu u tome da gostima vreme provedeno u restoranu i kafiću bude lepo i prijatno. Iako većina gostiju donosi dobru energiju, ponekad se zaposleni susretnu sa onima koji imaju loše manire i prave im probleme. Zato je jedan španski konobar odlučio da na društvenim mrežama otkrije koja navika ga posebno nervira.

Navika gostiju koja najviše nervira konobare

Naime, radnik jednog restorana obratio se svojim pratiocima u video snimku na TikToku, te se požalio na ljude koji svoje smeće stavljaju u šolje.

Očigledno, to stvara više posla za ljude koji čiste sto. Ostaci se mogu zalepiti za ivice šolje, pa ih je teže baciti, piše Express.

Možda vas zanima:

dalibor

Od perača sudova do vlasnika jedinstvenog restorana u Srbiji: Dalibor u srcu Zlatibora sprema isključivo posna jela, omiljeni su sir od suncokreta i hleb od vodeničkog brašna

Aktuelno

11:00

25 jun, 2024

Da dobre ideje uvek pronađu način za uspeh pokazuje i primer Dalibora Ratkova. Rođen je u Požarevcu, odrastao u jedinoj evropskoj pustinji Delibatskoj peščari a onda je po završetku kuvarske škole u potrazi za poslom krenuo dalje. Kao perač sudova zaposlio se u Beogradu, a zatim je radio po Evropi i Rusiji kao šef kuhinje. Na Uralu je spoznao svu lepotu pravoslavlja, a jedan odlazak u posetu u manastir Hilandar promenio je sve.

Možda vas zanima:

dalibor

Od perača sudova do vlasnika jedinstvenog restorana u Srbiji: Dalibor u srcu Zlatibora sprema isključivo posna jela, omiljeni su sir od suncokreta i hleb od vodeničkog brašna

Aktuelno

11:00

25 jun, 2024

Da dobre ideje uvek pronađu način za uspeh pokazuje i primer Dalibora Ratkova. Rođen je u Požarevcu, odrastao u jedinoj evropskoj pustinji Delibatskoj peščari a onda je po završetku kuvarske škole u potrazi za poslom krenuo dalje. Kao perač sudova zaposlio se u Beogradu, a zatim je radio po Evropi i Rusiji kao šef kuhinje. Na Uralu je spoznao svu lepotu pravoslavlja, a jedan odlazak u posetu u manastir Hilandar promenio je sve.

Možda vas zanima:

dalibor

Od perača sudova do vlasnika jedinstvenog restorana u Srbiji: Dalibor u srcu Zlatibora sprema isključivo posna jela, omiljeni su sir od suncokreta i hleb od vodeničkog brašna

Aktuelno

11:00

25 jun, 2024

Da dobre ideje uvek pronađu način za uspeh pokazuje i primer Dalibora Ratkova. Rođen je u Požarevcu, odrastao u jedinoj evropskoj pustinji Delibatskoj peščari a onda je po završetku kuvarske škole u potrazi za poslom krenuo dalje. Kao perač sudova zaposlio se u Beogradu, a zatim je radio po Evropi i Rusiji kao šef kuhinje. Na Uralu je spoznao svu lepotu pravoslavlja, a jedan odlazak u posetu u manastir Hilandar promenio je sve.

"Da vidimo hoćemo li ovim videom uspeti da promenimo neke stvari. Znam da to ne radite da biste nas nervirali, već da nam pomognete, ili da bi sto bio čist, ali pogledajte. Nikada neću razumeti je li to da nam pomognete ili je samo vaša navika. Molim vas, ako želite pomoći konobarima, najbolje je ostaviti to na tanjiru ili stolu, tako da možemo da odemo u kuhinju i bez problema to bacimo", rekao je konobar u viralnom snimku.

Viralan snimak

"Ovo stvarno puno pomaže konobarima. Hvala!", zaključio je konobar.

Sudeći po komentarima ispod videa, mnogi nisu bili svesni svoje iritantne navike.

"Radim to da sve izgleda čisto i uredno", napisao je jedan korisnik.

"Radim to i kod kuće", priznao je drugi.

"Neću to više nikad da radiim!", obećao je treći.

Komentari(0)

Loading