Konobar otkrio da ga JEDNA NAVIKA gostiju najviše IZLUĐUJE, a mnogi je nisu svesni: "Prestanite to da radite, iritantno je"
Mnogi gosti u restoranima ili kafićima pokušavaju da pomognu konobarima da pospreme sto, tako što im dodaju tanjire ili slažu posuđe. Iako to može biti od pomoći u nekim slučajevima, postoji jedna navika koju treba odmah da prestanete da radite.

Konobari imaju ključnu ulogu u tome da gostima vreme provedeno u restoranu i kafiću bude lepo i prijatno. Iako većina gostiju donosi dobru energiju, ponekad se zaposleni susretnu sa onima koji imaju loše manire i prave im probleme. Zato je jedan španski konobar odlučio da na društvenim mrežama otkrije koja navika ga posebno nervira.
Navika gostiju koja najviše nervira konobare
Naime, radnik jednog restorana obratio se svojim pratiocima u video snimku na TikToku, te se požalio na ljude koji svoje smeće stavljaju u šolje.
Očigledno, to stvara više posla za ljude koji čiste sto. Ostaci se mogu zalepiti za ivice šolje, pa ih je teže baciti, piše Express.
Možda vas zanima:

Od perača sudova do vlasnika jedinstvenog restorana u Srbiji: Dalibor u srcu Zlatibora sprema isključivo posna jela, omiljeni su sir od suncokreta i hleb od vodeničkog brašna
Da dobre ideje uvek pronađu način za uspeh pokazuje i primer Dalibora Ratkova. Rođen je u Požarevcu, odrastao u jedinoj evropskoj pustinji Delibatskoj peščari a onda je po završetku kuvarske škole u potrazi za poslom krenuo dalje. Kao perač sudova zaposlio se u Beogradu, a zatim je radio po Evropi i Rusiji kao šef kuhinje. Na Uralu je spoznao svu lepotu pravoslavlja, a jedan odlazak u posetu u manastir Hilandar promenio je sve.

Sve manje konobara hoće da radi za platu, odlučuju se za vikend i dnevnicu do 60 evra: Mladi beže od ajncera, ali Tošo je veteran i ponos konobarske profesije u Srbiji
Ogromna potržanja u Srbiji vlada za konobarima, a sve manje mladih se odlučuje da se bavi ovim zanimanjem. Posao je težak, ali uz bakišiš može pristojno da se zaradi, ali ipak dobrog konobara u Srbiji sve je teže naći.
Možda vas zanima:

Od perača sudova do vlasnika jedinstvenog restorana u Srbiji: Dalibor u srcu Zlatibora sprema isključivo posna jela, omiljeni su sir od suncokreta i hleb od vodeničkog brašna
Da dobre ideje uvek pronađu način za uspeh pokazuje i primer Dalibora Ratkova. Rođen je u Požarevcu, odrastao u jedinoj evropskoj pustinji Delibatskoj peščari a onda je po završetku kuvarske škole u potrazi za poslom krenuo dalje. Kao perač sudova zaposlio se u Beogradu, a zatim je radio po Evropi i Rusiji kao šef kuhinje. Na Uralu je spoznao svu lepotu pravoslavlja, a jedan odlazak u posetu u manastir Hilandar promenio je sve.

Sve manje konobara hoće da radi za platu, odlučuju se za vikend i dnevnicu do 60 evra: Mladi beže od ajncera, ali Tošo je veteran i ponos konobarske profesije u Srbiji
Ogromna potržanja u Srbiji vlada za konobarima, a sve manje mladih se odlučuje da se bavi ovim zanimanjem. Posao je težak, ali uz bakišiš može pristojno da se zaradi, ali ipak dobrog konobara u Srbiji sve je teže naći.
Možda vas zanima:

Od perača sudova do vlasnika jedinstvenog restorana u Srbiji: Dalibor u srcu Zlatibora sprema isključivo posna jela, omiljeni su sir od suncokreta i hleb od vodeničkog brašna
Da dobre ideje uvek pronađu način za uspeh pokazuje i primer Dalibora Ratkova. Rođen je u Požarevcu, odrastao u jedinoj evropskoj pustinji Delibatskoj peščari a onda je po završetku kuvarske škole u potrazi za poslom krenuo dalje. Kao perač sudova zaposlio se u Beogradu, a zatim je radio po Evropi i Rusiji kao šef kuhinje. Na Uralu je spoznao svu lepotu pravoslavlja, a jedan odlazak u posetu u manastir Hilandar promenio je sve.

Sve manje konobara hoće da radi za platu, odlučuju se za vikend i dnevnicu do 60 evra: Mladi beže od ajncera, ali Tošo je veteran i ponos konobarske profesije u Srbiji
Ogromna potržanja u Srbiji vlada za konobarima, a sve manje mladih se odlučuje da se bavi ovim zanimanjem. Posao je težak, ali uz bakišiš može pristojno da se zaradi, ali ipak dobrog konobara u Srbiji sve je teže naći.
"Da vidimo hoćemo li ovim videom uspeti da promenimo neke stvari. Znam da to ne radite da biste nas nervirali, već da nam pomognete, ili da bi sto bio čist, ali pogledajte. Nikada neću razumeti je li to da nam pomognete ili je samo vaša navika. Molim vas, ako želite pomoći konobarima, najbolje je ostaviti to na tanjiru ili stolu, tako da možemo da odemo u kuhinju i bez problema to bacimo", rekao je konobar u viralnom snimku.
Viralan snimak
"Ovo stvarno puno pomaže konobarima. Hvala!", zaključio je konobar.
Sudeći po komentarima ispod videa, mnogi nisu bili svesni svoje iritantne navike.
"Radim to da sve izgleda čisto i uredno", napisao je jedan korisnik.
"Radim to i kod kuće", priznao je drugi.
"Neću to više nikad da radiim!", obećao je treći.
Možete PASTI NA ALKO-TESTU bez kapi alkohola, evo i kako
Pre nego što sednete za volan obavezno povedite računa o tome šta ćete uneti u organizam.

Kao mlad upadao u dugove zbog kocke, a priče o njegovom psihičkom stanju i danas intrigiruju: 11 najzanimljivijih činjenica o Nikoli Tesli
Ovo su 11 najzanimljivijih činjenica o velikom naučniku Nikoli Tesli.

Nikada veš u mašini nemojte da perete na 30 ili 40 stepeni: Ovo je razlog zašto
Ali stručnjaci upozoravaju da to nije dobro za zdravlje

Ovo je pravi razlog zašto pas neke ljude jednostavno ‘mrzi’, evo kako zna ko mu se ne sviđa
Sa milionima više olfaktornih receptora od ljudi, psi mogu bukvalno da nanjuše promene u ljudskim emocijama. Strah, anksioznost ili agresija izazivaju lučenje specifičnih hemijskih signala, poput adrenalina u znoju, koje pseći nos nepogrešivo detektuje. Neka istraživanja čak sugerišu da obučeni psi mogu nanjušiti ljude sa antisocijalnim osobinama ličnosti analizirajući uzorke znoja.

Mame su odlučile: Ovo je 10 najlepših imena za dečake
Za većinu budućih roditelja odabir imena za dete uopšte nije lak zadatak. Pored toga, izuzetno je i odgovoran.
Komentari(0)