Avantura kreće, počinje letnja sezona čuvenog voza na Mokroj Gori: Šarganskom osmicom za 1.200 dinara, cena karte za decu duplo niža

10:00

Turizam 0

Prođite jedinstvenom voznom trasom po Mokroj Gori

šarganska osmica
Alo/K.R.

Za sve ljubitelje živopisnih predela Mokre Gore i pruge uskog koloseka stižu odlične veti, jer ovog vikedna počinje letnja sezona voza Nostalgija.

- Od subote, 30. marta sa stanice Mokra Gora ka stanici Šargan Vitasi svakodnevni polasci biće u 10.30 i 13.30. Kako navode u Srbijavozu, u zavisnosti od interesovanja putnika, pored redovnih, moguće je organizovati i dodatne polaske voza, potvrdjeno je za RINU u TO Užice.

Cena povratne vozne karte na relaciji Mokra Gora – Šargan Vitasi – Mokra Gora je za odrasle 1.200 dinara, a za decu od 6 do 14 godina 600 dinara.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

 

Srpski Holivud

BRAVO SRBINE Srpski Holivud zasijao novim sjajem a dobio i šajkaču (FOTO)

Turizam

17:00

21 jun, 2024

Gornji Milanovac – Na planini Rudnik u selu Mutanj, jedna prelepa livada postala je prava turistička atrakcija i to zahvaljujući entuzijazmu samo jednog čoveka. Ivan Jakovljević poznatiji kao Ivo Car napravio je Srpski Holivud i to tako što je podigao kredit i postavio čuvena slova koja se mogu videti i na brdu iznad Los Anđelesa. Ipak, nakon 17 godina došlo je vreme za malu popravku dobro poznatih slova.

Komentari(0)

Loading