Saune i hidromasažne kade, ali i dečji bazen dostupan učenicima: Fanstastičan kompleks niče u Gornjem Milanovcu

13:00

Turizam 0

Kraj radova predviđen u januaru

bazen
rina

Radovi na izgradnji zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu su u punom jeku, iako vremenski uslovi i ne idu na ruku vrednim neimarima. Bez obzira na to čini se sve da predviđeni rokovi budu ispoštovani, a završetak radova planiran je za januar 2024. godine.

- Još sledeću sedmicu će možda imati problem dok se ne postavi kompletna stolarija, a nakon tog slede unutrašnji radovi. Prema rečima i nadzornog organa i šefa gradilišta očekivanja su da će se sve završiti u zadatom roku. Loše vreme jedino može onemogućiti izvođenje radova na parternom uređenju. Do kraja ovog meseca stiže bazenska tehnika, tako da se tokom decembra očekuju ubrzani završni radovi, rekao je za RINU predsednik opštine Gornji Milanovac Dejan Kovačević.

Zatvoreni bazen u Gornjem Milanovcu imaće kompletnu opremu i tehniku, ali i sadržaje poput hidromasažnih kada i saune, dečjeg bazena sa propratnim sadržajima.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Prilikom obilaska uočio sam da je i spoljni bazen potpuno uređen, mali dečiji bazen je takođe završen. U toku su radovi na filter stanici, radi se na zameni krova i zameni stolarije, čime će se i ovaj deo uklopiti u kompletno novi izgled bazena. Građani Gornjeg Milanovca mogu biti srećni što će dobiti ovakav objekat, čija je cena izgradnje veoma visoka, tačnije preko pet miliona evra što je kapitalni projekat koji će ostati i generacijama koje dolaze- rekao je Kovačević.

Prevashodno cilj je da zatvoreni bazen pored građana i sportskih ekipa bude na usluzi deci, odnosno učenicima koji će u okviru časova fizičkog na ovom bazenu naučiti da plivaju.

Komentari(0)

Loading