LETNJI I ZIMSKI AKVA PARK U PRELEPOJ BANJI Prelepo mesto koje će vas svojom lepotom i bogatom ponudom očarati i ostaviti bez daha

J. K.

20:13

Turizam 0

U podnožju Homoljskih planine, u dolini Mlave, stovren je neobičan banjski kompleks - Banja Ždrelo.

LETNJI I ZIMSKI AKVA PARK U PRELEPOJ BANJI Prelepo mesto koje će vas svojom lepotom i bogatom ponudom očarati i ostaviti bez daha
Printscreen

 

Reč je zapravo o celini koja, osim mineralnih voda, poseduje niz sadržaja: od smeštaja, preko velnes i spa programa, pa do odličnog etno-restorana. U nastavku vam predstavljamo ponudu ovog kompleksa i sve ono u čemu tokom boravka možete uživati.

 

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Sadržaji Banje Ždrelo

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Ukoliko se odlučite da svoj odmor provedete upravo u ovoj banji, izdvojili smo za vas najbolje što vam može ponuditi:

Termalni bazeni - svim gostima na raspolaganju je devet prostranih bazena i bazen sa specijalnom, slanom vodom, idealnom za oporavak celog organizma. Cene za dnevno kupanje iznose 800 dinara radnim danima i 900 dinara vikendima. Jedna od glavnih specifičnosti Banje Ždrelo je što tokom cele godine voda zadržava temperaturu do 40ºC, pa se i u hladnim danima možete kupati u otvorenom bazenu, dok se oko vas nalazi snežni pokrivač.

Aqua park - ovaj jedinstveni akva-park radi neprestano tokom cele godine i temperature lekovite vode u njemu su od 30 do 40 ºC. U sklopu ovog akva parka ulaze i šareni, zabavni, vijugavi tobogani koji će vas baciti direktno u lekovite vode.

Wellness centar - ovaj savremeni wellness centar pored ručne masaže stručnih i iskusnih fizioterapeuta nudi saunu, parno kupatilo i slanu sobu, ukratko sve što vam je potrebno za uživanje i opuštanje.

Etno restoran - kapacitet ovog  tradicionalnog i autentičnog restorana iznosi 150 mesta i ponosi se svojim bogatim, i raznovrsnim specijalitetima nacionalne kuhinje, kao i odličnom kartom pića.

Lekovita voda i blato - stručna hemijskih ispitivanja, pored toga što se utvrdilo da je voda veoma bogata sumporom u svom sastavu, ona je ispravna i dobra za pijenje i oporavak svih mišića i tkiva. Osim spomenute vode, na raspolganju je i lekovito blato, idealno za regeneraciju kože i kose.

Banja Ždrelo smeštaj

U okviru kompleksa banje Ždrelo nalazi se preko 60 raznovrsnih smeštajnih jedinica, koje su savršene za sve vrste vaših putovanja i odmora. U cenu smeštaja je uključeno noćenje, doručak i korišćenje svih banjskih sadržaja. U nastavku izdvajamo vrste smeštaja i njihove cene:

Standard soba - klasičan smeštaj za dve odrasle osobe - 6000 dinara

Superior soba - smeštaj namenjen za 4 osobe, koštaće vas 7000 dinara

Delux soba Šeherezada - smeštaj opremljen u duhu 1001 noći, idealan za dve osobe, koštaće vas 12000 din

Apartmani: Apartman Aqua i Apartman Royal - komforniji i opremljeniji smeštaj, koji iznosi 16000 dinara za 2 osobe.

Banja Ždrelo na mapi: 

 

 

 

 

(Izvor: Bookaweb.com)

ovčar banja

Ruku nisam mogla da pomeram, ovde sam se oporavila: Lekovite vode u Ovčar Banji, smeštena na sat i po od Beograda u prelepom delu Srbije

Turizam

11:00

19 april, 2024

Ovčar Banja pored aktivnog odmora, uživanja u prirodi i zelenom pogledu, turistima pruža i lek u sastavu njenih termalnih voda koje prolaze kroz vulkanske stene, nepromenljivog sastava sa stalnim temperaturama. Dugo je čuvena voda Ovčar Banje lečila reumatske tegobe brojnim turistima, nakon decenije, ponovo je vratila svoju svrhu u vidu zdravlja.

Resavska pećina

RESAVSKA PEĆINA Lepotica okićena nakitom starim 45 MILIONA GODINA! Idealna za posetu u toku predstojećih praznika

Turizam

17:00

18 april, 2024

Resavska pećina je zaštićeni spomenik prirode i svrstava se u zaštićeno područje prve kategorije (prirodna dobra nacionalnog značaja). Resavska (Divljakovačka) pećina je pećina u centralnoj Srbiji na 20 km od Despotovca, u krečnjačkom brdu Babina glava, na obodu kraškog polja Divljakovac, kod sela Jelovac. Spada među najveće i najlepše pećine u Srbiji. Duga je 4,5 km.

Komentari(0)

Loading