U novčaniku uvek treba da imate jednu presavijenu novčanicu od 50 eura – evo zašto
Da li uopšte nosite eure u novčaniku?
Da li uopšte nosite eure u novčaniku?
Kada je vozeći kombi novovaroškim krajem obavljao svoju profesionalnu dužnost, Denis Nezirić iz Čačka nije ni slutio da će mu ta vožnja zauvek ostati u sećanju. Naime, nasred puta ugledao je novčanik. Uzeo ga je i video da se u njemu nalaze novac i lična dokumenta. Denis nije časio časa i odmah je krenuo da traži vlasnika novčanika.
Mnogi od nas su se susreli s neprijatnom situacijom kada u prodavnici primaju isključivo gotovinu. Umesto da paničite i tražite najbliži bankomat, rešenje leži u jednostavnom triku: presavijena novčanica od 2.000 dinara, koja vas može spasiti u hitnim slučajevima.
Večeras mi se desio peh, izgubila sam novčanik. Objavila sam to u grupama i na valjevskim stranicama i javio se Goran M. rekao da je našao novčanik i sačekao me da preuzmem
Savete baba Vange za život u blagostanju dobro razmotrite, jer vas mogu navesti da uvedete velike promene!
Desetogodišnji dečak iz sela Kolut kod Sombora, ovog vikenda boravio je kod bake i deke u Somboru te je igrajući ispred zgrade ugledao pored jednog automobila novčanik.
Kako tvrde kolekcionari za nju u Srbiji danas možete da dobijete od 3.000 do 8.000 evra.