DESETOGODIŠNJI DEČAK U SOMBORU NAŠAO NOVČANIK PUN PARA SA BANKOVNIM KARTICAMA: Rekao je majci, a onda su seli u automobil

18:00

Aktuelno 0

Desetogodišnji dečak iz sela Kolut kod Sombora, ovog vikenda boravio je kod bake i deke u Somboru te je igrajući ispred zgrade ugledao pored jednog automobila novčanik.

novac
Shutterstock

Znao je da je novčanik neko izgubio pa pozvao je svoje roditelje i pokazao im novčanik…

– Ja sam otvorila novčanik, videla sam sve moguće kartice i novac, izvadila sam ličnu kartu, ali na njoj nije bilo adrese, jer je kartica čipovana. Htela sam je odneti u stanicu policije, ali tada sam videla i papir od bankovne kartice, a tamo je pisala adresa.

Seli smo u auto i otišli na adresu. I vlasnica novčanika, sin i ja smo bili i srećni i uplašeni. Vlasnica kaže da je prvo plakala što je novčanik izgubila, a potom je ponovo plakala, ovoga puta od sreće jer joj je novčanik vraćen -rekla je mama dečaka pronalazača za lokalne medije.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Vlasnica izgubljenog novčanika je pošteno nagradila ovog malog heroja, a dečak kaže da se ni najmanje nije dvoumio šta treba da uradi. Majka je dodala i da je presrećna jer je svoju decu naučila da budu pošteni.

Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

Ukoliko volite predivne fotografije naše zemlje, zapratite našu Instagram stranicu.

BONUS VIDEO:

paratriatlonac

Za njega prepreka nema, sve ih uspešno ruši: Lazar je najuspešniji čačanski paratriatlonac, iako ima svega dva posto vida njegova svaka njegova medalja sija najsjajnije

Aktuelno

19:00

1 maj, 2024

Čovekovo zdravlje je pravi dragulj o kome često i ne razmišljamo, a zdrava spoljašnost često počinje iz unutrašnjosti o čemu svedoči i Lazar Filipović, uspešan patriatlonac koji vidi svega dva odsto. On je osoba zdravog duha i za njega ne postoje barijere, svaku prepreku uspešno predje uprkos hendikepu.

Komentari(0)

Loading