NAŠI STARI TO POŠTUJU CEO ŽIVOT Ove 3 stvari morate uraditi svaki dan pre 9 ujutru, a evo i zašto

Lepote Srbije

16:00

Kultura 0

Da biste ga učinili što uspešnijim, uradite sledeće.

NAŠI STARI TO POŠTUJU CEO ŽIVOT Ove 3 stvari morate uraditi svaki dan pre 9 ujutru, a evo i zašto
unsplash

 

Sve počinje buđenjem. Sreća, ispunjenost i potpunost su proizvod naših akcija. Ono što ćete uraditi odmah kada ujutru otvorite oči ima mnogo veze sa ostatkom vašeg dana. Da biste ga učinili što uspešnijim, uradite sledeće.

Vežbajte zahvalnost

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Svako od nas ima načine da to uradi. Dovoljno je da razmislite o svemu što ste do sada uložili u sopstveni razvoj, sreću svojih najmilijih i da budete zahvalni za dan koji je pred vama. Pronađite one aspekte života koji vam izmame osmeh na lice i zapamtite ih do detalja. Oni su vaš motivator i inspiracija za dalje delovanje.

Pre svega, zahvalite se sebi, vašoj snazi, upornosti i želji za boljim.

Pijte vodu

Neka vaša prva dnevna potrošnja bude voda. Neophodan je vašem telu, a njegovim uzimanjem pomoći ćete mu da se razbudi. Vaše misli će se razbistriti i bićete spremni da zakoračite u novi dan.

Napravite plan akcije

U zavisnosti od toga koliko odgovora dobijete, napravite listu svega što treba da uradite danas. Bilo da je u pitanju mentalna beleška ili fizički zapis na papiru. Fokusirajte se na prioritete. Tako ćete na kraju dana imati priliku da vidite koliko ste postigli i na čemu još treba da radite.

tomanija obrenović

IGRE PRESTOLA STAROG BEOGRADA: Životna priča Tomanije Obrenović, žene koja je promenila tok istorije!

Kultura

14:00

25 april, 2024

Kažu da iza svakog uspešnog muškarca stoji jaka žena. Da je tako svedoči i sudbina Jevrema Obrenovića, mlađeg brata kneza Miloša, koji je imao privilegiju da život deli sa gospa Tomanijom. Iako su joj često pripisivali oštrinu i sklonost ka spletkama, u svojoj intimi ova oštroumna žene bila je samo majka koja je svim srcem radila za dobrobit svojih potomaka. A i kako ne bi, imala ih je devetoro.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading