NAJBRŽI POSNI UŠTIPCI OD 3 SASTOJKA: Ne upijaju ulje - mekani i vazdušasti (RECEPT)
Najbrži posni uštipci od tri sastojka su mekani i vazdušasti

Nema šanse da vam se ne svide, uz džem ili ajvar su još bolje.
Recept i sastojci:
brašno - 400 grama
kvasac - 20 grama
Možda vas zanima:

Znate li kako se prave beogradski uštipci? Generacije su odrasle na njima, a spremaju se brzo i lako
Od njih polazi voda na usta

STARI TRIK ZA UŠTIPKE: Uz pomoć ovih sastojaka neće pokupiti ni kap ulja i biće vazdušasti i meki
Stari trik koji su još naše bake koristile
Možda vas zanima:

Znate li kako se prave beogradski uštipci? Generacije su odrasle na njima, a spremaju se brzo i lako
Od njih polazi voda na usta

STARI TRIK ZA UŠTIPKE: Uz pomoć ovih sastojaka neće pokupiti ni kap ulja i biće vazdušasti i meki
Stari trik koji su još naše bake koristile
Možda vas zanima:

Znate li kako se prave beogradski uštipci? Generacije su odrasle na njima, a spremaju se brzo i lako
Od njih polazi voda na usta

STARI TRIK ZA UŠTIPKE: Uz pomoć ovih sastojaka neće pokupiti ni kap ulja i biće vazdušasti i meki
Stari trik koji su još naše bake koristile
Priprema:
Možda vas zanima:

Znate li kako se prave beogradski uštipci? Generacije su odrasle na njima, a spremaju se brzo i lako
Od njih polazi voda na usta

STARI TRIK ZA UŠTIPKE: Uz pomoć ovih sastojaka neće pokupiti ni kap ulja i biće vazdušasti i meki
Stari trik koji su još naše bake koristile
Možda vas zanima:

Znate li kako se prave beogradski uštipci? Generacije su odrasle na njima, a spremaju se brzo i lako
Od njih polazi voda na usta

STARI TRIK ZA UŠTIPKE: Uz pomoć ovih sastojaka neće pokupiti ni kap ulja i biće vazdušasti i meki
Stari trik koji su još naše bake koristile
Prvo izdrobite kvasac i pomešajte ga sa vodom.
Desetak minuta ostavite da se aktivira, a zatim danas krenite postepeno da dodajete brašno.
Sve treba lepo da se sjedini. U vrelo ulje stavljajte uštipke i pržite ih sa obe strane.
Prijatno i uživajte.

POSNE PALAČINKE: Recept za post na vodi
Posne palačinke se mogu filovati džemom, voćem ili posnim kremom po želji.

Ko proba posnu rusku salatu neće se pokajati: Jedan sastojak daje joj poseban šmek, svaki zalogaj je uživanje
Brzo se pravi, a ukus osvaja.

Sremuš salata – prolećni eliksir zdravlja koji čisti organizam
Sremuš, poznat i kao divlji beli luk, jedan je od najmoćnijih prolećnih darova prirode. Ova osvežavajuća salata ne samo da je ukusna, već i pomaže u detoksikaciji organizma.

Kako da krofne budu supermekane, ali ne i masne? 5 saveta zahvaljujući kojima ćete postati majstor za slatko pecivo
Ukoliko vam se dešava da vam krofne budu previše masne i "teške" ili da budu suve i zagore, verovatno pravite neku sitnu grešku koje niste ni svesni.

Starinsko jelo bez ijedne kapi ulja: Ukus koji osvaja na prvi zalogaj
U toku posta osim kuvanih jela možete napraviti i posnu manastirsku pitu. Budite uvereni da će se ukućanima svideti, jer je preukusna i tražiće se zalogaj više.
Komentari(0)