NAJBRŽI POSNI UŠTIPCI OD 3 SASTOJKA: Ne upijaju ulje - mekani i vazdušasti (RECEPT)
Najbrži posni uštipci od tri sastojka su mekani i vazdušasti

Nema šanse da vam se ne svide, uz džem ili ajvar su još bolje.
Recept i sastojci:
brašno - 400 grama
kvasac - 20 grama
Možda vas zanima:

Bake u Jugoslaviji su samo ovakve uštipke pravile: Mekano testo koje ne možete da prestanete da jedete (RECEPT)
Evo i kako se prave ovi sočni zalogaji u kojima će uživati cela porodica.

Znate li kako se prave beogradski uštipci? Generacije su odrasle na njima, a spremaju se brzo i lako
Od njih polazi voda na usta
Možda vas zanima:

Bake u Jugoslaviji su samo ovakve uštipke pravile: Mekano testo koje ne možete da prestanete da jedete (RECEPT)
Evo i kako se prave ovi sočni zalogaji u kojima će uživati cela porodica.

Znate li kako se prave beogradski uštipci? Generacije su odrasle na njima, a spremaju se brzo i lako
Od njih polazi voda na usta
Možda vas zanima:

Bake u Jugoslaviji su samo ovakve uštipke pravile: Mekano testo koje ne možete da prestanete da jedete (RECEPT)
Evo i kako se prave ovi sočni zalogaji u kojima će uživati cela porodica.

Znate li kako se prave beogradski uštipci? Generacije su odrasle na njima, a spremaju se brzo i lako
Od njih polazi voda na usta
Priprema:
Možda vas zanima:

Bake u Jugoslaviji su samo ovakve uštipke pravile: Mekano testo koje ne možete da prestanete da jedete (RECEPT)
Evo i kako se prave ovi sočni zalogaji u kojima će uživati cela porodica.

Znate li kako se prave beogradski uštipci? Generacije su odrasle na njima, a spremaju se brzo i lako
Od njih polazi voda na usta
Možda vas zanima:

Bake u Jugoslaviji su samo ovakve uštipke pravile: Mekano testo koje ne možete da prestanete da jedete (RECEPT)
Evo i kako se prave ovi sočni zalogaji u kojima će uživati cela porodica.

Znate li kako se prave beogradski uštipci? Generacije su odrasle na njima, a spremaju se brzo i lako
Od njih polazi voda na usta
Prvo izdrobite kvasac i pomešajte ga sa vodom.
Desetak minuta ostavite da se aktivira, a zatim danas krenite postepeno da dodajete brašno.
Sve treba lepo da se sjedini. U vrelo ulje stavljajte uštipke i pržite ih sa obe strane.
Prijatno i uživajte.

Objavljen recept za najgore srpsko jelo i Srbi su u šoku! Klasik je u Vojvodini, dok se drugima gadi
Na listi najgorih bile su visoko pozicionirane i pihtije, srpska salata...

Pogača sa čvarcima biće omiljeno pecivo na vašoj trpezi: Recept zlata vredan, nećete znati kad vam je dosta
Recept za pogaču koji će oduševiti celu vašu porodicu.

U kajganu nikada ne stavljate ovu namirnicu: Samo uništava ukus, tu joj nije mesto
Česta greška koju mnogi prave kada pripremaju kajganu

Kako da prepoznate da li u trešnjama ima crva? Uz ovaj trik nikada nečete pogrešiti
Trešnje – zrele i mirisne – neodvojivi su deo vrelog leta

TAJNI RECEPT NAŠIH BAKA: Pogledajte šta su uvek stavljale u supu
Priprema je toliko jednostavna da svako dete može da je napravi
Komentari(0)