Pekar otkriva malu tajnu velikih majstora: Uz ovakvu pripremu burek će vam biti sočan i izuzetno ukusan
Savršeni burek - preblaga je reč za ovu divotu na tanjiru
Pekar otkriva malu tajnu kako da zamesite testo bez greške. Osim evidentno lagane pripreme, ovaj burek je i izuzetno ukusan. Savršen da s njim dočekate i najprobirljivije goste i iznenadite sve svojim umećem.
Ukoliko ste ljubitelj suvog mesa, slobodno iseckajte parče u ovu mesnu smesu, fenomenalno će zamirisati i garantovano niko neće ostati ravnodušan.
Burek se peče na plehu od rerne, 25 minuta na 190 stepeni zavisno od vaše rerne.
Možda vas zanima:
KAKO DA NAPRAVITE ZDRAV BUREK? Jedan sastojak je ključan i dobićete omiljeni doručak koji ne goji (VIDEO)
Zdrav burek priprema se jednostavno, samo umesto kora stavlja se kornfleks.
Možda vas zanima:
KAKO DA NAPRAVITE ZDRAV BUREK? Jedan sastojak je ključan i dobićete omiljeni doručak koji ne goji (VIDEO)
Zdrav burek priprema se jednostavno, samo umesto kora stavlja se kornfleks.
Možda vas zanima:
KAKO DA NAPRAVITE ZDRAV BUREK? Jedan sastojak je ključan i dobićete omiljeni doručak koji ne goji (VIDEO)
Zdrav burek priprema se jednostavno, samo umesto kora stavlja se kornfleks.
Možda vas zanima:
KAKO DA NAPRAVITE ZDRAV BUREK? Jedan sastojak je ključan i dobićete omiljeni doručak koji ne goji (VIDEO)
Zdrav burek priprema se jednostavno, samo umesto kora stavlja se kornfleks.
Možda vas zanima:
KAKO DA NAPRAVITE ZDRAV BUREK? Jedan sastojak je ključan i dobićete omiljeni doručak koji ne goji (VIDEO)
Zdrav burek priprema se jednostavno, samo umesto kora stavlja se kornfleks.
SASTOJCI:
Možda vas zanima:
KAKO DA NAPRAVITE ZDRAV BUREK? Jedan sastojak je ključan i dobićete omiljeni doručak koji ne goji (VIDEO)
Zdrav burek priprema se jednostavno, samo umesto kora stavlja se kornfleks.
Možda vas zanima:
KAKO DA NAPRAVITE ZDRAV BUREK? Jedan sastojak je ključan i dobićete omiljeni doručak koji ne goji (VIDEO)
Zdrav burek priprema se jednostavno, samo umesto kora stavlja se kornfleks.
Testo:
700 gr brašna
400 ml tople vode
1 kašika ulja
1 mala kafena kašika kvasca
Nadev:
1/2 kg mlevenog mesa
150 gr seckanog mesa
1 glavica luka
so i biber
Premaz:
100 gr maslaca
1 žumance
čurokot ili susam
Prijatno!
Složenac od tikvica i krompira se topi u ustima, a pravi se baš lagano: Najlepši letnji ručak, na meso nećete pomisliti
Recept za najlepši letnji ručak bez mesa obavezno dobro upamtite, jer će vam ga svi tražiti
NJENO VELIČANSTVO ŠLJIVA Jedan od simbola Srbije, ne samo da je ukusna, već i zdrava voćka
Šljiva, jedan od simbola Srbije, kroz vekove nije samo bila osnova za tradicionalne poslastice poput rakije i slatka, već je postala simbol zajedništva, gostoprimstva i tradicionalnih vrednosti koje karakterišu srpski narod.
PREUKUSNA Pita od patlidžana, gotova za čas a topi se ustima!
Pita od patlidžana predstavlja savršenu kombinaciju sastojaka, idealnu za sve ljubitelje povrća. Njen jednostavan recept omogućava da uživate u tradicionalnom ukusu bez suvišnog napora.
TRIK ZA POHOVANE ŠNICLE: Dodajte jedan jeftini sastojak i ono će se žuteti kao dukat
Tajna iskusnih domaćica
SLATKI UŽITAK Krofne na vojvođanski način, mekane kao duša
Vojvođani su poznati po svojoj ljubavi prema dobroj hrani, a posebno prema jelima koja uključuju testo.
Komentari(0)