Pekar otkriva malu tajnu velikih majstora: Uz ovakvu pripremu burek će vam biti sočan i izuzetno ukusan
Savršeni burek - preblaga je reč za ovu divotu na tanjiru

Pekar otkriva malu tajnu kako da zamesite testo bez greške. Osim evidentno lagane pripreme, ovaj burek je i izuzetno ukusan. Savršen da s njim dočekate i najprobirljivije goste i iznenadite sve svojim umećem.
Ukoliko ste ljubitelj suvog mesa, slobodno iseckajte parče u ovu mesnu smesu, fenomenalno će zamirisati i garantovano niko neće ostati ravnodušan.
Burek se peče na plehu od rerne, 25 minuta na 190 stepeni zavisno od vaše rerne.
Možda vas zanima:

KAKO DA NAPRAVITE ZDRAV BUREK? Jedan sastojak je ključan i dobićete omiljeni doručak koji ne goji (VIDEO)
Zdrav burek priprema se jednostavno, samo umesto kora stavlja se kornfleks.

Možda vas zanima:

KAKO DA NAPRAVITE ZDRAV BUREK? Jedan sastojak je ključan i dobićete omiljeni doručak koji ne goji (VIDEO)
Zdrav burek priprema se jednostavno, samo umesto kora stavlja se kornfleks.

Možda vas zanima:

KAKO DA NAPRAVITE ZDRAV BUREK? Jedan sastojak je ključan i dobićete omiljeni doručak koji ne goji (VIDEO)
Zdrav burek priprema se jednostavno, samo umesto kora stavlja se kornfleks.

Možda vas zanima:

KAKO DA NAPRAVITE ZDRAV BUREK? Jedan sastojak je ključan i dobićete omiljeni doručak koji ne goji (VIDEO)
Zdrav burek priprema se jednostavno, samo umesto kora stavlja se kornfleks.

Možda vas zanima:

KAKO DA NAPRAVITE ZDRAV BUREK? Jedan sastojak je ključan i dobićete omiljeni doručak koji ne goji (VIDEO)
Zdrav burek priprema se jednostavno, samo umesto kora stavlja se kornfleks.

SASTOJCI:
Možda vas zanima:

KAKO DA NAPRAVITE ZDRAV BUREK? Jedan sastojak je ključan i dobićete omiljeni doručak koji ne goji (VIDEO)
Zdrav burek priprema se jednostavno, samo umesto kora stavlja se kornfleks.

Možda vas zanima:

KAKO DA NAPRAVITE ZDRAV BUREK? Jedan sastojak je ključan i dobićete omiljeni doručak koji ne goji (VIDEO)
Zdrav burek priprema se jednostavno, samo umesto kora stavlja se kornfleks.

Testo:
700 gr brašna
1 kašika soli
400 ml tople vode
1 kašika ulja
1 mala kafena kašika kvasca
Nadev:
1/2 kg mlevenog mesa
150 gr seckanog mesa
1 glavica luka
so i biber
Premaz:
100 gr maslaca
1 žumance
čurokot ili susam
Prijatno!

Zaboravite na žilavo meso: Samo jedan sastojak učiniće da se meso iz gulaša topi u ustima, trik zlata vredan
Postoji jedan jednostavan trik koji će vaš tradicionalni recept podići na potpuno novi nivo.

Mekani kolač s višnjama koji miriše na detinjstvo: Svaki zalogaj je čisto uživanje kojem niko ne može odoleti
Gotov kolač ohladiti, pa ga posuti šećerom u prahu, pa ga nakon toga iseći na kocke.

Čuveni kuvar ovako dinsta luk: Gotov za tren, daleko sočniji i bez mirisa prženja po stanu
Evo kako kuvari dinstaju luk

Kako da zamrznete već skuvani pasulj i koliko dugo može da se čuva u zamrzivaču?
Pasulj je jedna od najčešćih namirnica na balkanskim trpezama. Pored ukusa, bogat je izvor esencijalnih hranljivih materija. Međutim, čuvanje pasulja može biti izazov. Srećom, postoje vredni saveti koji će osigurati dugotrajnost pasulja, od zamrzavanja do skladištenja.

Ovaj riblji paprikaš je čista revolucija ukusa: Vrhunski specijalitet koji ćete tamaniti, odmah zapišite recept
Otkrijte tajne savršenog spoja svežeg povrća, sočne ribe i začina.
Komentari(0)