Greške koje pravimo prilikom zamrzavanja i odmrzavanja voća: Evo o čemu treba da vodimo računa
Voće koje ne pojedemo, refleksno stavljamo i zamrzivač jer nam uvek treba za sokove, kolače ili torte

Prilikom zamrzavanja i odmrzavanja potrebno je da povedemo računa o nekoliko osnovnih stvari kako bi ove namirnice bile bezbedne za buduću upotrebu.
Prvo pravilo koje morate znati jeste da nikada ne zamrzavate jednom odmrznuto voće zato što će tako izgubiti korisne elemente.
Takođe, izbegavajte pakovanja koja nisu predviđena za niske temperature.
Ne trpajte velike količine voća u jednu kesu za zamrzivač, već rasporedite u nekoliko manjih ambalaža.

Puckavac pogača sa kačavaljem: Korica hrskava, a unutrašnjost mekana i vazdušasta, probajte ovaj vrhunski recept
Kačkavalj i pavlaka daju joj poseban ukus i sočnost.

6 načina kako da iskoristite nepojedena jaja nakon Uskrsa: Uz ove recepate, imaćete ukusni ručak danima nakon praznika
Priskačemo u pomoć svim domaćicama koje muku muče sa nepojedenim uskršnjim jajima

Ovakve kiflice do sada niste spremali: Jedan sastojak ih čini najmekšim (RECEPT)
Puter kiflice su najmekše, a do sada ih sigurno niste spremali

Uskršnji hleb sa jajetom u sredini – simbol jedinstva i novog života
Zaboravljen običaj iz centralne Srbije – jaje se ne kuca, već peče u testu i daruje deci za sreću

Ovako pripremljena jagnjetina se bukvalno topi u ustima: Savršena za Uskršnju trpezu, a ne zahteva puno truda
Ovaj recept je idealan za svečane prilike ili vikend ručkove, jer ne zahteva mnogo aktivnog rada – rerna će obaviti većinu posla dok vi uživate sa gostima
Komentari(0)