Greške koje pravimo prilikom zamrzavanja i odmrzavanja voća: Evo o čemu treba da vodimo računa
Voće koje ne pojedemo, refleksno stavljamo i zamrzivač jer nam uvek treba za sokove, kolače ili torte
Prilikom zamrzavanja i odmrzavanja potrebno je da povedemo računa o nekoliko osnovnih stvari kako bi ove namirnice bile bezbedne za buduću upotrebu.
Prvo pravilo koje morate znati jeste da nikada ne zamrzavate jednom odmrznuto voće zato što će tako izgubiti korisne elemente.
Takođe, izbegavajte pakovanja koja nisu predviđena za niske temperature.
Ne trpajte velike količine voća u jednu kesu za zamrzivač, već rasporedite u nekoliko manjih ambalaža.
Ova najukusnija pita najbrže nestaje sa stola: Domaćice recept zapisuju u sveske zbog jednog sastojka
Nije potrebno mnogo truda, a rezultat je večera koja puni stomak i greje dušu
OVO ZNAJU SAMO ISKUSNI PEKARI Samo jedna čaša ovog preliva i pita će vam garant biti bolja nego iz bilo koje pekare
Nema boljeg preliva – pita uvek ispada bez greške sa njim.
Recept za savršenu carsku pitu: Mekana, izdašna i toliko dobra da se danima priča o njoj
Upravo takav recept vam i donosimo
TRIK ZA PRAVILNO DINSTANJE LUKA: Čak vam ni zaprška neće trebati!
Naučite kako se pravilno dinsta luk po receptu svetskih kuvara. Zaboravite neprijatan miris i potrebu za zaprškom, uz dodatak 2 sastojka!
Brzinske krofnice koje se tope u ustima: Niko im neće odoleti i svi će vam tražiti recept
Celokupno vreme pripreme neće vam oduzeti više od 25 minuta.
Komentari(0)