STARINSKI SVADBARSKI KUPUS KOJI SE SPREMA SAMO KOD NAS: Tradicionalni specijalitet - bolji je i od kafanskog
Starinski srpski svadbarski kupus koji je pun mesa i ukusniji od kafanskog

Zimski dani osim što ne mogu da se zamisle bez prave srpske zimnice, ne mogu ni bez svadbarskog kupusa.
Specijalitet koji je pun mesa, povrća, a i naravno kiselog kupusa.
Ako do sada niste znali kako se sprema, moraćete da zapišete ovaj recept i da uživate u ovom jelu.
Možda vas zanima:

STARINSKI SVADBARSKI KUPUS KOJI SE SPREMA SAMO KOD NAS: Tradicionalni specijalitet - bolji je i od kafanskog
Starinski srpski svadbarski kupus koji je pun mesa i ukusniji od kafanskog

MILAN GAZI OSMU DECENIJU ŽIVOTA, ALI NE SEDI SKRŠENIH RUKU Napravio čudo od posude koje može da nahrani preko 1.000 duša i teško je 200 kilograma
Vremešni inovator iz Mrčajevaca nadmašio sam sebe
Možda vas zanima:

STARINSKI SVADBARSKI KUPUS KOJI SE SPREMA SAMO KOD NAS: Tradicionalni specijalitet - bolji je i od kafanskog
Starinski srpski svadbarski kupus koji je pun mesa i ukusniji od kafanskog

MILAN GAZI OSMU DECENIJU ŽIVOTA, ALI NE SEDI SKRŠENIH RUKU Napravio čudo od posude koje može da nahrani preko 1.000 duša i teško je 200 kilograma
Vremešni inovator iz Mrčajevaca nadmašio sam sebe
Možda vas zanima:

STARINSKI SVADBARSKI KUPUS KOJI SE SPREMA SAMO KOD NAS: Tradicionalni specijalitet - bolji je i od kafanskog
Starinski srpski svadbarski kupus koji je pun mesa i ukusniji od kafanskog

MILAN GAZI OSMU DECENIJU ŽIVOTA, ALI NE SEDI SKRŠENIH RUKU Napravio čudo od posude koje može da nahrani preko 1.000 duša i teško je 200 kilograma
Vremešni inovator iz Mrčajevaca nadmašio sam sebe
Potrebni sastojci za svadbarski kupus:
lovorov list
4 kilogramakiselog kupusa
biber u zrnu
1 kilogram svinjskog mesa od plećke
1 kašika slatke paprike
1 kilogram junećeg mesa od buta
1 puna kašika masti
1 kilogram suvih rebara
4 čena belog luka
1 kilogram slanine
1 veći crni luk
Ovo je način pripreme:
U tiganju istopite mast, pa dodajte sitno seckani crni luk. Kada omekša sklonite sa šporeta i dodajte slatku papriku, pa brzo promešajte. Isecite kupus na krupnije komade, pa ređajte u tepsiju koju ste premazali mašću.
Dno tepsije obložite listovima kupusa, pa poređajte seckani kupus, pa luk, pa meso, pospite biberom i seckanim belim lukom, pa opet poređajte kupus i tako redom dok ne utrošite sve sastojke.
Poslednji red treba da bude seckani kupus, a onda poređajte i nekoliko komada lovorovog lišća. Pokrijte listom kiselog kupusa, pa prelijte toplom vodom. Kuvajte dok ne krene da ključa, a zatim smanjite temepraturu i kuvajte još 4 sata.

Kako da prepoznate da li u trešnjama ima crva? Uz ovaj trik nikada nečete pogrešiti
Trešnje – zrele i mirisne – neodvojivi su deo vrelog leta

TAJNI RECEPT NAŠIH BAKA: Pogledajte šta su uvek stavljale u supu
Priprema je toliko jednostavna da svako dete može da je napravi

Nikad više neće biti gumene ili suve: Na kraju dodajte tajni sastojak, čini palačinke savršenima i ekstra mekanim
Ne postoji ništa bolje od mirisa sveže pečenih palačinki koji se širi kuhinjom. Bilo da ih volite sa čokoladnim namazom, džemom, orasima ili samo posute šećerom, savršene palačinke moraju biti tanke, meke i elastične. Ako ponekad ne ispadnu kako želite – previše su debele, pucaju ili su previše gumene – ne brinite! Donosimo vam jednostavan trik koji će svaki put ispasti savršeno!

RECEPT ZA PUNJENE ZAPEČENE PRŽENICE: Ideja za jeftin doručak koji će vas oduševiti (VIDEO)
Prženice pripremljene na poseban način

Ove 3 poslastice Jugosloveni su tamanili: Lako se spremaju, a ukus osvaja, nećete se pokajati ukoliko ih spremite
Ove tri poslastice s razlogom su i danas popularne.
Komentari(0)