Ovo je NAJJEFTINIJI RECEPT ZA RUČAK SA MESOM, a otkrila nam ga je STARA SPRSKA DOMAĆICA: Za manje od 400 DINARA RUČA CELA PORODICA, a ukus - prste da poližeš
Evo jedne lepe ideje za ručak. Faširanke odlično idu uz pire i spanać. Brzo se sve pravi, a jako je ukusno.

Faširane šnicle rado su pravile naše bake, pa naše mame, danas i mi same i zaista su idealan izbor za ručak - prave se brzo i lako, a zasitne su i sjajno se slažu uz krompiriće, pre krompir, grašak, pečurke...
Ovo je jedan recept koji smo dobili od jedne bake iz Prokuplja, krajnje je jednostavan i jeftin za pripremu, a ipak izdašan i dobar.
Nećete pogrešiti sa ovim načinom pripreme, a OVDE potražite još jedan sjajan recept za faširane šnicle.
Možda vas zanima:

Pogača sa čvarcima biće omiljeno pecivo na vašoj trpezi: Recept zlata vredan, nećete znati kad vam je dosta
Recept za pogaču koji će oduševiti celu vašu porodicu.

U kajganu nikada ne stavljate ovu namirnicu: Samo uništava ukus, tu joj nije mesto
Česta greška koju mnogi prave kada pripremaju kajganu
Možda vas zanima:

Pogača sa čvarcima biće omiljeno pecivo na vašoj trpezi: Recept zlata vredan, nećete znati kad vam je dosta
Recept za pogaču koji će oduševiti celu vašu porodicu.

U kajganu nikada ne stavljate ovu namirnicu: Samo uništava ukus, tu joj nije mesto
Česta greška koju mnogi prave kada pripremaju kajganu
Možda vas zanima:

Pogača sa čvarcima biće omiljeno pecivo na vašoj trpezi: Recept zlata vredan, nećete znati kad vam je dosta
Recept za pogaču koji će oduševiti celu vašu porodicu.

U kajganu nikada ne stavljate ovu namirnicu: Samo uništava ukus, tu joj nije mesto
Česta greška koju mnogi prave kada pripremaju kajganu
Sastojci:
Možda vas zanima:

Pogača sa čvarcima biće omiljeno pecivo na vašoj trpezi: Recept zlata vredan, nećete znati kad vam je dosta
Recept za pogaču koji će oduševiti celu vašu porodicu.

U kajganu nikada ne stavljate ovu namirnicu: Samo uništava ukus, tu joj nije mesto
Česta greška koju mnogi prave kada pripremaju kajganu
Možda vas zanima:

Pogača sa čvarcima biće omiljeno pecivo na vašoj trpezi: Recept zlata vredan, nećete znati kad vam je dosta
Recept za pogaču koji će oduševiti celu vašu porodicu.

U kajganu nikada ne stavljate ovu namirnicu: Samo uništava ukus, tu joj nije mesto
Česta greška koju mnogi prave kada pripremaju kajganu
400 grama mešanog mlevenog mesa
začini po želji (so, biber, mlevena paprika)
jedno parče bajatog hleba
jedno jaje
sitno iseckana glavica crnog luka
dva čena sitno iseckanog belog luka (opciono)
Priprema:
U posudu stavite mleveno meso, dodajte sitno iseckan luk, začine i parče bajatog hleba koje ste prethodno izmrvili. Dobro promešajte, pa u smesu dodajte jedno jaje i opet energično mešajte, dok se svi sastojci lepo ne sjedine. Posudu uvijte u plastičnu kuhinjsku foliju i ostavite da odstoji u frižideru najmanje pola sata pre prženja.
Pržite na malo više ulja na srednjoj temperaturi dok ne bude gotovo.
Prijatno!
(Blic)
Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.
Ukoliko volite predivne fotografije naše zemlje, zapratite našu Instagram stranicu.

Kako da zamrznete već skuvani pasulj i koliko dugo može da se čuva u zamrzivaču?
Pasulj je jedna od najčešćih namirnica na balkanskim trpezama. Pored ukusa, bogat je izvor esencijalnih hranljivih materija. Međutim, čuvanje pasulja može biti izazov. Srećom, postoje vredni saveti koji će osigurati dugotrajnost pasulja, od zamrzavanja do skladištenja.

Čuveni kuvar ovako dinsta luk: Gotov za tren, daleko sočniji i bez mirisa prženja po stanu
Evo kako kuvari dinstaju luk

Mekani kolač s višnjama koji miriše na detinjstvo: Svaki zalogaj je čisto uživanje kojem niko ne može odoleti
Gotov kolač ohladiti, pa ga posuti šećerom u prahu, pa ga nakon toga iseći na kocke.

Domaćinska gibanica kakvu niste probali: Slavica podelila recept za ovo neodoljivo jelo, ko proba neće se pokajati
Mini-gibanice po receptu Slavice Rokvić.

Starinsko jelo sa krompirom koje su zaboravili mnogi: Jeftin obrok koji se lako sprema, a obožavaće ga baš svi
Za sve ljubitelje krompira ovo će biti pravi užitak.
Komentari(0)