Ovo je NAJJEFTINIJI RECEPT ZA RUČAK SA MESOM, a otkrila nam ga je STARA SPRSKA DOMAĆICA: Za manje od 400 DINARA RUČA CELA PORODICA, a ukus - prste da poližeš
Evo jedne lepe ideje za ručak. Faširanke odlično idu uz pire i spanać. Brzo se sve pravi, a jako je ukusno.

Faširane šnicle rado su pravile naše bake, pa naše mame, danas i mi same i zaista su idealan izbor za ručak - prave se brzo i lako, a zasitne su i sjajno se slažu uz krompiriće, pre krompir, grašak, pečurke...
Ovo je jedan recept koji smo dobili od jedne bake iz Prokuplja, krajnje je jednostavan i jeftin za pripremu, a ipak izdašan i dobar.
Nećete pogrešiti sa ovim načinom pripreme, a OVDE potražite još jedan sjajan recept za faširane šnicle.
Možda vas zanima:

Kroasan kao iz bakine rerne: Punjen čokoladom i nostalgijom
Francuski klasik u srpskom ruhu, spreman da osvoji vašu trpezu.

Uštipci sa livadskim medom: Doručak gorštaka sa planine Tare
Spoj jednostavnosti i prirode: tradicionalni uštipci i med sa livada Tare i danas su obrok koji krijepi telo i dušu.
Možda vas zanima:

Kroasan kao iz bakine rerne: Punjen čokoladom i nostalgijom
Francuski klasik u srpskom ruhu, spreman da osvoji vašu trpezu.

Uštipci sa livadskim medom: Doručak gorštaka sa planine Tare
Spoj jednostavnosti i prirode: tradicionalni uštipci i med sa livada Tare i danas su obrok koji krijepi telo i dušu.
Možda vas zanima:

Kroasan kao iz bakine rerne: Punjen čokoladom i nostalgijom
Francuski klasik u srpskom ruhu, spreman da osvoji vašu trpezu.

Uštipci sa livadskim medom: Doručak gorštaka sa planine Tare
Spoj jednostavnosti i prirode: tradicionalni uštipci i med sa livada Tare i danas su obrok koji krijepi telo i dušu.
Sastojci:
Možda vas zanima:

Kroasan kao iz bakine rerne: Punjen čokoladom i nostalgijom
Francuski klasik u srpskom ruhu, spreman da osvoji vašu trpezu.

Uštipci sa livadskim medom: Doručak gorštaka sa planine Tare
Spoj jednostavnosti i prirode: tradicionalni uštipci i med sa livada Tare i danas su obrok koji krijepi telo i dušu.
Možda vas zanima:

Kroasan kao iz bakine rerne: Punjen čokoladom i nostalgijom
Francuski klasik u srpskom ruhu, spreman da osvoji vašu trpezu.

Uštipci sa livadskim medom: Doručak gorštaka sa planine Tare
Spoj jednostavnosti i prirode: tradicionalni uštipci i med sa livada Tare i danas su obrok koji krijepi telo i dušu.
400 grama mešanog mlevenog mesa
začini po želji (so, biber, mlevena paprika)
jedno parče bajatog hleba
jedno jaje
sitno iseckana glavica crnog luka
dva čena sitno iseckanog belog luka (opciono)
Priprema:
U posudu stavite mleveno meso, dodajte sitno iseckan luk, začine i parče bajatog hleba koje ste prethodno izmrvili. Dobro promešajte, pa u smesu dodajte jedno jaje i opet energično mešajte, dok se svi sastojci lepo ne sjedine. Posudu uvijte u plastičnu kuhinjsku foliju i ostavite da odstoji u frižideru najmanje pola sata pre prženja.
Pržite na malo više ulja na srednjoj temperaturi dok ne bude gotovo.
Prijatno!
(Blic)
Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.
Ukoliko volite predivne fotografije naše zemlje, zapratite našu Instagram stranicu.

SLAVA NE MOŽE DA PROĐE BEZ RUM KUGLICA: Starinski kolač - naše bake ih prave po istom receptu vekovima unazad
Rum kuglice su starinski kolač bez kojeg slava ne može da prođe, a naše bake ih prave po istom receptu vekovima unazad

SRPSKE DOMAĆICE PRAVE NAJUKUSNIJI STARINSKI KOLAČ: Oblande sa orasima - svaka žena napamet zna recept
Srpske domaćice prave najukusniji starinski kolač, a to su oblande sa orasima i svaka žena napamet zna recept

NAJJEFTINIJI I NAJBRŽI DORUČAK KOJI SRBI TAMANE, BAKA JELA PODELILA RECEPT: Potrebno vam je SAMO PAR SASTOJAKA
Ne čekajte ni časa, već danas pripremite ovaj ukusan doručak

KOLAČ SA JABUKAMA KOJI JE GOTOV ZA SAMO 20 MINUTA: Bez brašna, jaja i mleka - najbolja poslastica za hladne dane
Kolač sa jabukama koji je gotov za samo 20 minuta se sprema bez brašna, jaja i mleka, a najbolja je poslastica za hladne dane

Kroasan kao iz bakine rerne: Punjen čokoladom i nostalgijom
Francuski klasik u srpskom ruhu, spreman da osvoji vašu trpezu.
Komentari(0)