BITNO DA SU PRAVOSLAVNE Zbog natpisa na tezgi sa voćem, jagode iz Grčke postale hit na društvenim mrežama (FOTO)
Da prodavci umeju da budu i te kako kreativni kada žele da prodaju svoj proizvod uverili smo se mnogo puta.
Međutim fotografija sa jedne srpske pijace koja kruži društvenim mrežama nasmejala je mnoge korisnike kada su pročitali šta piše na parčetu kartona zakačenog uz same jagode.
Naime, jedan prodavac na pijaci, ispod cene od 250 dinara za pakovanje jagoda napisao je: „Domaće – iz Grčku.“ Kako nije imao tačnu meru za svako pakovanje, a ni prostora da ispiše „oko“ on se na kreativan način setio da nacrta oko pored brojke od 600 grama.
Neminovno je da padež jeste pogrešan, ali gotovo da je nemoguće da je nešto domaće ako dolazi iz druge zemlje. To prodavca nije omelo da spoji dve jake preporuke.
Možda vas zanima:
Gde treba PRESEĆI SLAVSKI KOLAČ, kod kuće ili u crkvi: Dobro je da domaćin uradi ovo za BLAGOSTANJE i zdravlje porodice
Obeležavanje krsne slave u Srbiji prate brojni običaji. Sveća, ikona, kandilo, slavski kolač, ponekad jedan, dva, čak i tri – neke porodice ih seku sve na dan slave, dok druge jedan kolač seku uoči praznika, drugi sutradan, a treći dan posle važnog datuma. A gde je najbolje preseći slavski kolač, kod kuće ili u crkvi?
Poznati Amerikanac posetio Kosovo! Sa njim bila i poznata Srpkinja, a ljudi ostali u šoku kad su videli da je...
Na snimku se može videti i kako je Tamara ugostila Džibrija i objasnila mu je zašto je Kosovo važno za sve Srbe
Možda vas zanima:
Gde treba PRESEĆI SLAVSKI KOLAČ, kod kuće ili u crkvi: Dobro je da domaćin uradi ovo za BLAGOSTANJE i zdravlje porodice
Obeležavanje krsne slave u Srbiji prate brojni običaji. Sveća, ikona, kandilo, slavski kolač, ponekad jedan, dva, čak i tri – neke porodice ih seku sve na dan slave, dok druge jedan kolač seku uoči praznika, drugi sutradan, a treći dan posle važnog datuma. A gde je najbolje preseći slavski kolač, kod kuće ili u crkvi?
Poznati Amerikanac posetio Kosovo! Sa njim bila i poznata Srpkinja, a ljudi ostali u šoku kad su videli da je...
Na snimku se može videti i kako je Tamara ugostila Džibrija i objasnila mu je zašto je Kosovo važno za sve Srbe
Možda vas zanima:
Gde treba PRESEĆI SLAVSKI KOLAČ, kod kuće ili u crkvi: Dobro je da domaćin uradi ovo za BLAGOSTANJE i zdravlje porodice
Obeležavanje krsne slave u Srbiji prate brojni običaji. Sveća, ikona, kandilo, slavski kolač, ponekad jedan, dva, čak i tri – neke porodice ih seku sve na dan slave, dok druge jedan kolač seku uoči praznika, drugi sutradan, a treći dan posle važnog datuma. A gde je najbolje preseći slavski kolač, kod kuće ili u crkvi?
Poznati Amerikanac posetio Kosovo! Sa njim bila i poznata Srpkinja, a ljudi ostali u šoku kad su videli da je...
Na snimku se može videti i kako je Tamara ugostila Džibrija i objasnila mu je zašto je Kosovo važno za sve Srbe
Prvo je da je domaće. Sve što je domaće mora da bude dobro. A onda, Grčka. Voće iz južnih krajeva mora da bude dobro.
Mada, i pored dobrog marketinga, jagode su kritikovane od mnogih korisnika interneta.
– Izgledaju fenomenalno, odlično mirišu, ali im je ukus kombinacija tikve i domestosa. Jeo za vikend, pa ono, iz prve ruke – glasio je jedan od komentara.
Odmah se nadovezao još jedan korisnik te je naveo da je ipak i pored ove primamljive ponude produžio do prodavnice ne bili kupio zamrznute. A jedan se našalio, te napisao:
„Važno je da su pravoslavne i sa ukusom girosa“, stoji u komentaru.
Podsetimo, i prošle godine je društvenim mrežama kružila fotografija sa sličnim natpisom koja je tada takođe oduševila mnoge miljenike jagoda.
(Blic)
Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.
Ukoliko volite predivne fotografije naše zemlje, zapratite našu Instagram stranicu.
KRALJICA UKUSA Probajte rolovanu baklavu sa suvim šljivama
Neobičan je recept koji će vam odmah prirasti za srce.
Tri trika da vam slavski kolač bude najlepši: Ovo je recept koji će vam uspeti iz prvog pokušaja
Da bi slavski kolač lepo narastao, bio iznutra mekan, a spolja sa finom koricom koja ne puca, pripremite ga po već isprobanom receptu.
MELJANIK Staro šumadijsko jelo, prste da poližeš!
Ovo starinsko jelo se priprema od kuvanog, pa pasiranog pasulja, zaprženog i zapečenog u rerni i idealno je za one koji poste.
Čkalja je ovo jelo obožavao, a Srbe vraća u detinjstvo: Ovo je bio njegov recept, strogo se držao ovih pravila
Glumac je jednom prilikom otkrio svoj recept za ovo staro jelo
DOMAĐI ĐEVREK: Doručak po svačijem ukusu
Ako vam ponestane ideja šta spremiti za doručak
Komentari(0)