KAKO DA ZELENA SALATA OSTANE SVEŽA I DO 30 DANA: Jednostavan trik uz koji će biti hrskava kao da ste je tek kupili
Uz jedan jednostavan trik zelena salata može da ostane hrskava i sveža čak 30 dana.

Jedam korisnik TikToka je podelio jednostavan trik koji njegovo povrće održava svežim i do mesec dana, a sve što vam treba je samo jedan jeftini proizvod.
Jednostavan trik sa aluminijumkom folijom može da održi zelenu salatu svežom, a i uštedeće vam novac.
Aluminijumska folija odličan saveznik u kuhinji
Možda vas zanima:

Ovaj jednostavan trik razotkriva da li je piletina predugo stajala ili je zaista sveža: Znaćete na prvi pogled
Pre kupovine bacite brz pogled na ambalažu i meso

Deda Živan otkrio kako odabrati onu najbolju lubenicu: Zaboravite na lupkanje, ovo je pravi način
Osvežavaju ne samo telo, već i dušu
Možda vas zanima:

Ovaj jednostavan trik razotkriva da li je piletina predugo stajala ili je zaista sveža: Znaćete na prvi pogled
Pre kupovine bacite brz pogled na ambalažu i meso

Deda Živan otkrio kako odabrati onu najbolju lubenicu: Zaboravite na lupkanje, ovo je pravi način
Osvežavaju ne samo telo, već i dušu
Možda vas zanima:

Ovaj jednostavan trik razotkriva da li je piletina predugo stajala ili je zaista sveža: Znaćete na prvi pogled
Pre kupovine bacite brz pogled na ambalažu i meso

Deda Živan otkrio kako odabrati onu najbolju lubenicu: Zaboravite na lupkanje, ovo je pravi način
Osvežavaju ne samo telo, već i dušu
Armen Adamjan postao je popularan na društvenoj mreži TikTok, zbog veoma korisnih saveta koje svakodnevno deli sa svojim pratiocima. Ovaj put je podelio caku kako da zelena salata ostane sveža čak i do 30 dana.
Rekao je: „Da li ste znali, ako uzmete zelenu salatu, umotate je u aluminijumsku foliju, pa je stavite u frižider, ostaće hrskava i sveža do 30 dana? Ne verujete? Probajte."
Razlog zašto folija dobro funkcioniše u održavanju hrane duže svežom je taj što folija štiti hranu od bakterija i gljivica koje se prenose vazduhom i pomaže u zadržavanju vlage, pa se hrana se osuši tako brzo. Ovaj trik možete da primenite i na drugom povrću u voću.
Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.
Ukoliko volite predivne fotografije naše zemlje, zapratite našu Instagram stranicu.
BONUS VIDEO:

TAJNA JELA KOЈE LEČI GROFICA: Recept za Pposni pasulj koji su monasi Fruške Gore kuvali u kazanima i zašto je najbolji za zimu
Pasulj prebranac je kulinarski klasik, ali malo ko zna za njegovu pravu, posnu, manastirsku verziju. Otkrivamo zašto se ovaj specijalitet sa Fruške Gore naziva "pasulj grofica", kako su ga monasi usavršili do savršenstva i zašto je, zbog visokog sadržaja proteina i vlakana, on najbolji prirodni lek za varenje tokom zime.

BAKIN KOLAČ JE POSLASTICA NA KOJOJ SU ODRASTALE MNOGE GENERACIJE NA NAŠIM PROSTORIMA: Evo kako se sprema ovaj zaboravljeni dezert
Bakin kolač je dugi niz godina bio jedna od omiljenih poslastica na našim prostorima.

DA LI JE KASNO?: Evo za koliko dana možete ukiseliti kupus
Kiselom kupusu treba otprilike oko četiri nedelje da bi se ukiselio i bio spreman za konzumiranje.

Starinski recept za padobrance koji se tope u ustima: Spoj hrskave puslice & čokoladnog fila vraća u detinjstvo
Sitni kolači koje je jednostavno napraviti.

Evo kako napraviti turšiju bez sirćeta i šećera: Gorušica vam nikada više neće predstavljati problem
Zaboravite sirće – pravo uživanje u turšiji!
Komentari(1)

Ja imam bolje rešenje! Kupujem onoliko koliko mi treba za dan dva,a i cena pada sezonski!!