ZBOG OVOG DORUČKA JE NAJBOLJI NA SVETU Lični pekar Novaka Đokovića otkrio recept za hleb koji možete napraviti i kod kuće (VIDEO)

Lepote Srbije

18:00

Gastronomija 0

Ne jede meso, na proizvode od belog brašna morao je da zaboravi, ali uspeo je da nađe zamenu koja je očigledno idealna jer postiže vrhunske rezultate. Ima dovoljno energije za višesatne mečeve. Osim toga, jedan od najboljih tenisera svih vremena ima i svog pekara.

ZBOG OVOG DORUČKA JE NAJBOLJI NA SVETU Lični pekar Novaka Đokovića otkrio recept za hleb koji možete napraviti i kod kuće (VIDEO)
Alo

 

 

Novak Đoković ima striktan režim ishrane, ne samo zbog sportskog načina života već i zbog intolerancije na gluten. Ne jede meso, na proizvode od belog brašna morao je da zaboravi, ali uspeo je da nađe zamenu koja je očigledno idealna jer postiže vrhunske rezultate. Ima dovoljno energije za višesatne mečeve. Osim toga, jedan od najboljih tenisera svih vremena ima i svog pekara.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Kada kažemo „pekar“, kroz nozdrve nam istog časa prođe miris toplog peciva, posebno onog svežeg koji se razliva ulicama dok grad još spava. No, Zoran Radlovački, majstor svog zanata, specijalista je za bezglutenske đakonije. Kada su Novak i njegova porodica u Srbiji, specijalno za njih sprema hleb bez glutena i razne grickalice koje odgovaraju njihovom načinu ishrane.

Zoranova karijera traje skoro dve i po decenije, a zahvaljujući kreativnosti i veštim rukama radio je u elitnim mestima kao što je Crown Plaza. Poziv da postane glavni pekar restorana Novak nije mogao da odbije. Osmislio je, pomenimo i taj važan podatak, hleb od itebejskih šljiva, koji je postao pravi hit.

Jednom prilikom Radlovački je otkrio recept za hleb bez glutena, specijalitet koji Đoković najčešće poručuje od njega. Lak je za pripremu, a zdrav. Samo pratite uputstva sa snimka.

 

JEDNOSTAVNO ZADOVOLJSTVO Flekice sa kupusom na vojvođanski način

JEDNOSTAVNO ZADOVOLJSTVO Flekice sa kupusom na vojvođanski način

Gastronomija

16:00

22 jun, 2024

Flekice sa kupusom i slaninom predstavljaju jedno od tradicionalnih jela u vojvođanskoj kuhinji. Ovo ukusno i brzo jelo često se sprema u domaćinstvima širom Vojvodine. Jednostavno za pripremu, spaja sočan kupus sa flekicama i slaninom, čineći ga idealnim izborom za brzinski ručak ili večeru.

Komentari(0)

Loading