DOMAĆE KOBASICE KOJE ĆETE OBOŽAVATI: Ukusne i zdrave, a neverovatno lako se pravi ovaj pikantni SPECIJALITET od mesa
Srbi mnogo vole da mezete, a s obzirom da su kobasice jedan od glavnih specijaliteta koji volimo da poslužimo i da je bilo vreme za svinjokolj, evo i recepta kako da napravite fenomenalne domaće kobasice.

Obradujte ukućane i drage goste pikantnim specijalitetom od mesa.
Sigurni smo da ćete se složiti sa nama da nema ništa bolje od ukusnih domaćih kobasica koje ste sami proizveli. Osim što ste sigurni da u njima nema aditiva, veštačkih aroma, boja, ukus domaćih proizvoda ne može da se poredi ni sa jednim iz supermarketa.
Shutterstock
Sastojci:
6 kg svinjskog mesa
Možda vas zanima:

NAJBOLJA ADIDAS SLANINA PROŠARANA S 4 REDA Sve ovo govori samo jedno - da je došlo vreme svinjokolja
Domaćini su se bacili na posao tokom ovog novembra. Do Nove godine obori će biti opustošeni.

POSLEDNJE PRIPREME PRED ZIMU Pored stavljanja turšije, kuvanja ajvara novembarski dani u Srbiji se provode u pripremi mesa
Kavurma, čvarci, suvo meso, kobasice...
Možda vas zanima:

NAJBOLJA ADIDAS SLANINA PROŠARANA S 4 REDA Sve ovo govori samo jedno - da je došlo vreme svinjokolja
Domaćini su se bacili na posao tokom ovog novembra. Do Nove godine obori će biti opustošeni.

POSLEDNJE PRIPREME PRED ZIMU Pored stavljanja turšije, kuvanja ajvara novembarski dani u Srbiji se provode u pripremi mesa
Kavurma, čvarci, suvo meso, kobasice...
Možda vas zanima:

NAJBOLJA ADIDAS SLANINA PROŠARANA S 4 REDA Sve ovo govori samo jedno - da je došlo vreme svinjokolja
Domaćini su se bacili na posao tokom ovog novembra. Do Nove godine obori će biti opustošeni.

POSLEDNJE PRIPREME PRED ZIMU Pored stavljanja turšije, kuvanja ajvara novembarski dani u Srbiji se provode u pripremi mesa
Kavurma, čvarci, suvo meso, kobasice...
Možda vas zanima:

NAJBOLJA ADIDAS SLANINA PROŠARANA S 4 REDA Sve ovo govori samo jedno - da je došlo vreme svinjokolja
Domaćini su se bacili na posao tokom ovog novembra. Do Nove godine obori će biti opustošeni.

POSLEDNJE PRIPREME PRED ZIMU Pored stavljanja turšije, kuvanja ajvara novembarski dani u Srbiji se provode u pripremi mesa
Kavurma, čvarci, suvo meso, kobasice...
Možda vas zanima:

NAJBOLJA ADIDAS SLANINA PROŠARANA S 4 REDA Sve ovo govori samo jedno - da je došlo vreme svinjokolja
Domaćini su se bacili na posao tokom ovog novembra. Do Nove godine obori će biti opustošeni.

POSLEDNJE PRIPREME PRED ZIMU Pored stavljanja turšije, kuvanja ajvara novembarski dani u Srbiji se provode u pripremi mesa
Kavurma, čvarci, suvo meso, kobasice...
Možda vas zanima:

NAJBOLJA ADIDAS SLANINA PROŠARANA S 4 REDA Sve ovo govori samo jedno - da je došlo vreme svinjokolja
Domaćini su se bacili na posao tokom ovog novembra. Do Nove godine obori će biti opustošeni.

POSLEDNJE PRIPREME PRED ZIMU Pored stavljanja turšije, kuvanja ajvara novembarski dani u Srbiji se provode u pripremi mesa
Kavurma, čvarci, suvo meso, kobasice...
Možda vas zanima:

NAJBOLJA ADIDAS SLANINA PROŠARANA S 4 REDA Sve ovo govori samo jedno - da je došlo vreme svinjokolja
Domaćini su se bacili na posao tokom ovog novembra. Do Nove godine obori će biti opustošeni.

POSLEDNJE PRIPREME PRED ZIMU Pored stavljanja turšije, kuvanja ajvara novembarski dani u Srbiji se provode u pripremi mesa
Kavurma, čvarci, suvo meso, kobasice...
Možda vas zanima:

NAJBOLJA ADIDAS SLANINA PROŠARANA S 4 REDA Sve ovo govori samo jedno - da je došlo vreme svinjokolja
Domaćini su se bacili na posao tokom ovog novembra. Do Nove godine obori će biti opustošeni.

POSLEDNJE PRIPREME PRED ZIMU Pored stavljanja turšije, kuvanja ajvara novembarski dani u Srbiji se provode u pripremi mesa
Kavurma, čvarci, suvo meso, kobasice...
Priprema:
Možda vas zanima:

NAJBOLJA ADIDAS SLANINA PROŠARANA S 4 REDA Sve ovo govori samo jedno - da je došlo vreme svinjokolja
Domaćini su se bacili na posao tokom ovog novembra. Do Nove godine obori će biti opustošeni.

POSLEDNJE PRIPREME PRED ZIMU Pored stavljanja turšije, kuvanja ajvara novembarski dani u Srbiji se provode u pripremi mesa
Kavurma, čvarci, suvo meso, kobasice...
Možda vas zanima:

NAJBOLJA ADIDAS SLANINA PROŠARANA S 4 REDA Sve ovo govori samo jedno - da je došlo vreme svinjokolja
Domaćini su se bacili na posao tokom ovog novembra. Do Nove godine obori će biti opustošeni.

POSLEDNJE PRIPREME PRED ZIMU Pored stavljanja turšije, kuvanja ajvara novembarski dani u Srbiji se provode u pripremi mesa
Kavurma, čvarci, suvo meso, kobasice...
Meso samleti na mašini za meso. Izgnječen beli luk potopite u vodu. U meso zatim dodati začine (količinu odredite po želji i sopstvenom ukusu).
Zatim se doda ona voda sa belim lukom. Dobro izmešajte i ostavite na hladnom preko noći. Sutradan opet sve promešajte, po potrebi dodajte hladne vode.
Creva natopite u mlakoj vodi, a na mašinu za meso stavite nastavak za kobasice. Meso se melje i direktno ide u creva.
Obavezno ih dobro nabiti da ne "dišu", kako bi bile kompaktne i ne bi se raspadale.
Prijatno!
Izvor: mondo
Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.
BONUS VIDEO:

POSNE PALAČINKE: Recept za post na vodi
Posne palačinke se mogu filovati džemom, voćem ili posnim kremom po želji.

Ko proba posnu rusku salatu neće se pokajati: Jedan sastojak daje joj poseban šmek, svaki zalogaj je uživanje
Brzo se pravi, a ukus osvaja.

Sremuš salata – prolećni eliksir zdravlja koji čisti organizam
Sremuš, poznat i kao divlji beli luk, jedan je od najmoćnijih prolećnih darova prirode. Ova osvežavajuća salata ne samo da je ukusna, već i pomaže u detoksikaciji organizma.

Kako da krofne budu supermekane, ali ne i masne? 5 saveta zahvaljujući kojima ćete postati majstor za slatko pecivo
Ukoliko vam se dešava da vam krofne budu previše masne i "teške" ili da budu suve i zagore, verovatno pravite neku sitnu grešku koje niste ni svesni.

Recept za originalnu vojvođansku štrudlu s makom
Najmekša i najukusnija štrudla koja miriše na detinjstvo
Komentari(0)