Ovo je najbrža pita bez brašna koja postoji: Lišava vas muka, a pravi se u jednom treptaju
Radi se o najbržoj piti bez brašna koja ostavlja bez teksta.
Ako ste ljubitelji pite za doručak, ova u nastavku će vas oduševiti.
Radi se o najbržoj piti bez brašna koja ostavlja bez teksta.
U nastavku pročitajte ceo postupak pripreme.
Možda vas zanima:
ZIMSKI KOLAČ: Recept za POSLASTICU OD BUNDEVE
Bundeva je omiljena zimska namirnica, od koje mogu da se naprave brojne slatke i slane đakonije
Najsočnije meso ikad! Recept za svinjetinu iz rerne u sočnoj marinadi će vaša porodica obožavati, ukus čista 10
Svinjetina iz rerne u sočnoj marinadi
Možda vas zanima:
ZIMSKI KOLAČ: Recept za POSLASTICU OD BUNDEVE
Bundeva je omiljena zimska namirnica, od koje mogu da se naprave brojne slatke i slane đakonije
Najsočnije meso ikad! Recept za svinjetinu iz rerne u sočnoj marinadi će vaša porodica obožavati, ukus čista 10
Svinjetina iz rerne u sočnoj marinadi
Možda vas zanima:
ZIMSKI KOLAČ: Recept za POSLASTICU OD BUNDEVE
Bundeva je omiljena zimska namirnica, od koje mogu da se naprave brojne slatke i slane đakonije
Najsočnije meso ikad! Recept za svinjetinu iz rerne u sočnoj marinadi će vaša porodica obožavati, ukus čista 10
Svinjetina iz rerne u sočnoj marinadi
Potrebni sastojci za pitu:
Možda vas zanima:
ZIMSKI KOLAČ: Recept za POSLASTICU OD BUNDEVE
Bundeva je omiljena zimska namirnica, od koje mogu da se naprave brojne slatke i slane đakonije
Najsočnije meso ikad! Recept za svinjetinu iz rerne u sočnoj marinadi će vaša porodica obožavati, ukus čista 10
Svinjetina iz rerne u sočnoj marinadi
Možda vas zanima:
ZIMSKI KOLAČ: Recept za POSLASTICU OD BUNDEVE
Bundeva je omiljena zimska namirnica, od koje mogu da se naprave brojne slatke i slane đakonije
Najsočnije meso ikad! Recept za svinjetinu iz rerne u sočnoj marinadi će vaša porodica obožavati, ukus čista 10
Svinjetina iz rerne u sočnoj marinadi
120 g ovsenih pahuljica (sameljite)
150 g sitnog sira
2 jajeta
1 kašičica maslinovog ulja
pola kesice praška za pecivo
prstohvat soli
200 ml jogurta
2 šake iseckanog bejbi spanaća
Način pripreme:
Priprema je nikad lakša - sve što treba da uradite jeste da sjedinite sve sastojke i to odmah ide na pečenje.
Po želji pospite malo susama preko. Rernu zagrejte na 180 stepeni i pecite pitu sve dok ne porumeni.
Prema tradiciji ovo jelo se sprema na Krstovdan, a jede na Bogojavljenje: Na svetskoj je listi najgorih srpskih jela
Jelo koje nije za svakoga, ili ih vole ili ih ne vole, baš kao masline
Naše bake su isključivo ovo stavljale u supu, a danas je potpuno zaboravljeno: Mnoge Srpkinje nisu ni čule za ovo!
Priprema je toliko jednostavna da svako dete može da je napravi
OVO SU NAJGORA SRPSKA JELA? Ove specijaliteta mnogi mrze, ali i retki obožavaju
Kažu da se o ukusima ne raspravlja, ali kada je reč o srpskim specijalitetima, raspravama nikad kraja
Nema otrovnijeg povrća od ovog: Prepuno je pesticida, a stalno se kupuje – ovo je važno da znate
Nije nikakva nepoznanica da se voće i povrće tretira pesticidima zato je važno, na šta često upozoravaju stručnjaci, da se adekvatno operu i obrade pre konzumacije.
Ovo je najbrža pita bez brašna koja postoji: Lišava vas muka, a pravi se u jednom treptaju
Radi se o najbržoj piti bez brašna koja ostavlja bez teksta.
Komentari(0)