DA UŽIVATE U SVAKOM ZALOGAJU Posni gulaš od šampinjona, FENOMENALNOG ukusa, a sprema se za čas
Za prijatan post onima koji poste, donosimo recept za odličan posni gulaš od pečuraka, fenomenalnog ukusa.

Sastojci:
500 g šampinjona
400 ml kuvanog paradajza
3 glavice crnog luka
2 lista lovora
1 kašičica suvog biljnog začina
1 kašičica slatke mlevene paprike
1 kašičica ljute mlevene paprike
100 ml ulja
Priprema:
Na ulju izdinstati sitno iseckan luk dok ne omekša. Dodati šampinjone isečene na kriške i dinstati dok ne omekšaju uz stalno mešanje. Kada voda skoro ispari, začiniti i sipati kuvani paradajz. Dinstati desetak minuta, uz povremeno mešanje.
Lepo ide kao prilog uz makarone.
Prijatno!

NAJJEFTINIJI I NAJBRŽI DORUČAK KOJI SRBI TAMANE, BAKA JELA PODELILA RECEPT: Potrebno vam je SAMO PAR SASTOJAKA
Ne čekajte ni časa, već danas pripremite ovaj ukusan doručak

KOLAČ SA JABUKAMA KOJI JE GOTOV ZA SAMO 20 MINUTA: Bez brašna, jaja i mleka - najbolja poslastica za hladne dane
Kolač sa jabukama koji je gotov za samo 20 minuta se sprema bez brašna, jaja i mleka, a najbolja je poslastica za hladne dane

Kroasan kao iz bakine rerne: Punjen čokoladom i nostalgijom
Francuski klasik u srpskom ruhu, spreman da osvoji vašu trpezu.

CARSKA PITA SA AJVAROM: Najbolja za slavsku trpezu - predjelo od kojeg kreće voda na usta
Carska pita sa ajvarom je najbolja za slavsku trpezu, a od takvog predjela kreće voda na usta

Uštipci sa livadskim medom: Doručak gorštaka sa planine Tare
Spoj jednostavnosti i prirode: tradicionalni uštipci i med sa livada Tare i danas su obrok koji krijepi telo i dušu.
Komentari(0)