NAJPOTRESNIJI MINUT TIŠINE U NOVOM PAZARU IKADA Kiša plišanih igračaka zasula fudbalski teren

Lepote Srbije

11:00

Aktuelno 0

Fudbaleri pred početak meča odali počast nastradalim mališanima u stravičnom požaru, a zatim je teren zasula kiša plišanih igračaka.

NAJPOTRESNIJI MINUT TIŠINE U NOVOM PAZARU IKADA Kiša plišanih igračaka zasula fudbalski teren
Rina

Zbog nezapamćene tragedije koja je pogodila Novi Pazar kada je četvoro dece nastradalo u požaru u ovom gradu je proglašen Dan žalosti, a utakmica 25. kola Super lige Srbije Novi Pazar - Radnički počela je minutom ćutanja. Tišina 4.000 gledalaca u tom trenutku je zaparala stadion i samo još jednom podsetila na stravičan požar koji se dogodio pre dva dana.

Nakon toga, fudbalski teren zasula je kiša plišanih igračaka u znak solidarnosti sa decom Turske i Sirije, koje su pogođene apokaliptičnim zemljotresom u kojim je stradalo preko 60.000 ljudi.

- Sve prikupljene igračke biće donirane deci iz razorenih područja, a ulaz za ovu utakmicu danas se nije naplaćivao, potvrđeno je za agenciju RINA.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Među gledaocima bio je u turski ambasador u Srbiji Hami Aksoj, a meč je završen rezultato 1:0 u korist domaćina.

Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

Ukoliko volite predivne fotografije naše zemlje, zapratite našu Instagram stranicu.

BONUS VIDEO:

Vladika Atanasije

SNAŽNA PORUKA VLADIKE ATANASIJA Veoma je važno je da poslušamo ove reči!

Aktuelno

16:00

4 maj, 2024

Prijepolje – Episkop mileševski Atanasije uputio je, iz manastira Mileševe, vaskršnju poruku svom vernom narodu Mileševske eparhije, ali i svim ljudima dobre volje svuda u svetu. U pastirskoj poruci Episkop Atanasije je, pored ostalog, rekao da smo ušli u najznačajnije dane u godini, praznik Vaskrsenja Hristovoga, u događaj kojim je Hristos započeo naše, čovečansko, vaskrsavanje, u događaj koji preinačuje način života, preobražava svet i istoriju.

Komentari(0)

Loading