LEPA VEST ZA MALIŠANE Počinje raspodela vaučera za najmlađe Beograđane

Lepote Srbije

17:00

Aktuelno 0

Vaučere će sve ustanove imati do 26. decembra, a osim na sajtu Grada Beograda, spisak radnji najverovatnije će biti naznačen i uz same vaučere.

LEPA VEST ZA MALIŠANE Počinje raspodela vaučera za najmlađe Beograđane
Shutterstock

 

Podela poklon-vaučera u vrednosti od 6.000 dinara počinje danas. Njih će dobiti  prestonički mališani i učenici završnih razreda srednjih škola, kao i zaposleni koji rade sa decom u vrtićima i školama.

- Dobiće spisak radnji. Od sutra će na našem sajtu Grada Beograda biti objavljen spisak kao i sve nedoumice, a vaučere će moći da iskoriste od onog trenutka kada ih podignu u školama ili vrtićima - rekao je gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić na današnoj konferenciji za novinare u Skupštini Grada.

Kako je dodao, osim na sajtu, spisak radnji najverovatnije će biti naznačen i uz same vaučere.

- Kada će tačno vaučeri biti u školama, to zavisi od samih škola, neki će već danas ili sutra imati, zavisi od same organizacije škola - dodao je Šapić.

Kako je ranije rekao gradonačelnik, vaučere će sve ustanove imati do 26. decembra, nakon čega će u okviru tih ustanova da krene i podela građanima Beograda.

Vaučeri će moći da se iskoriste u roku od dva meseca od momenta preuzimanja, tačnije do 1. marta, precizirao je gradonačelnik.

Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO:

Povratak na selo

NAJBOLJA ODLUKA ZA STEFANA Kupio kuću u Kukićima za 10.000 evra, pa pokrenuo sopstveni biznis sa strugarom!

Aktuelno

17:00

21 maj, 2024

Čačak - Sve je više mladih koji se odlučuju da ostanu ili da se vrate da žive na selu, naročito u onima koji imaju dobru infrastrukturnu povezanost sa obližnjim gradovima. Bračni par Jovanović, Stefan i njegova supruga jedni su od onih koji su svetla velikog grada menjali za život u mirnim Kukćima nadomak Čačka. Preko javnog konkursa Ministarstva za brigu o selu dobili su 10.000 evra bespovratnih sredstava za kupovinu seoske kuće sa okućnicom.

Mnogi vozači greše: Znate li koji migavac se pali prilikom ulaska u kružni tok?

Mnogi vozači greše: Znate li koji migavac se pali prilikom ulaska u kružni tok?

Aktuelno

19:00

17 maj, 2024

Kako se vozi u kružnom toku? Ko ima prednost u kružnom toku? Šta ako ulazni put ima jednu traku, kružni tok tri, a izlazni put dve trake? Da li onaj u unutrašnjoj traci kružnog toka ima prednost u odnosu na onoga u srednjoj ili spoljašnjoj traci kružnog toga, ima li pravo da ga „iseče“ i izađe gde poželi? I da li se, i zašto, daje migavac na kružnom toku? Većina vozača to ne radi.

Komentari(0)

Loading