LEPA VEST ZA MALIŠANE Počinje raspodela vaučera za najmlađe Beograđane

Lepote Srbije

17:00

Aktuelno 0

Vaučere će sve ustanove imati do 26. decembra, a osim na sajtu Grada Beograda, spisak radnji najverovatnije će biti naznačen i uz same vaučere.

LEPA VEST ZA MALIŠANE Počinje raspodela vaučera za najmlađe Beograđane
Shutterstock

 

Podela poklon-vaučera u vrednosti od 6.000 dinara počinje danas. Njih će dobiti  prestonički mališani i učenici završnih razreda srednjih škola, kao i zaposleni koji rade sa decom u vrtićima i školama.

- Dobiće spisak radnji. Od sutra će na našem sajtu Grada Beograda biti objavljen spisak kao i sve nedoumice, a vaučere će moći da iskoriste od onog trenutka kada ih podignu u školama ili vrtićima - rekao je gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić na današnoj konferenciji za novinare u Skupštini Grada.

Kako je dodao, osim na sajtu, spisak radnji najverovatnije će biti naznačen i uz same vaučere.

- Kada će tačno vaučeri biti u školama, to zavisi od samih škola, neki će već danas ili sutra imati, zavisi od same organizacije škola - dodao je Šapić.

Kako je ranije rekao gradonačelnik, vaučere će sve ustanove imati do 26. decembra, nakon čega će u okviru tih ustanova da krene i podela građanima Beograda.

Vaučeri će moći da se iskoriste u roku od dva meseca od momenta preuzimanja, tačnije do 1. marta, precizirao je gradonačelnik.

Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO:

Komentari(0)

Loading