DANAS TEMPERATURA I DO 11 STEPENI Evo kakvo nas vreme očekuje u narednom periodu

13:30

Aktuelno 0

U popodnevnim i večernjim satima moguć i sneg

DANAS TEMPERATURA I DO 11 STEPENI Evo kakvo nas vreme očekuje u narednom periodu
pixabay

U Srbiji će danas biti umereno i potpuno oblačno, ponegde s kratkotrajnom kišom, posle podne i uveče na planinama sa slabim snegom, samo tokom jutra na jugu i istoku zemlje pretežno vedro.

Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni, posle podne na severu i istoku kratkotrajno jak. Jutarnja temperatura od -8 na jugoistoku do 4 stepena, najviša dnevna od 7 do 11 stepeni. Uveče i u toku noći razvedravanje sa severa, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu umereno i potpuno oblačno, ujutro i pre podne s kratkotrajnom kišom. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura od 1 do 4, najviša dnevna oko 11 stepeni. U toku noći razvedravanje.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

U Srbiji u nedelju pretežno sunčano, uveče i tokom noći umereno naoblačenje.

U ponedeljak jače naoblačenje s kišom, na planinama sa snegom uz pad temperature i jak severni i severozapadni vetar. Uveče i u toku noći sneg ponegde i u nižim predelima centralne i južne Srbije, a u Vojvodini prestanak padavina, zatim i razvedravanje.

U utorak umereno i potpuno oblačno i vetrovito, na severu sa periodima sunčanog vremena, a na jugu i jugozapadu još ponegde sa slabim snegom.

Zatim suvo i toplije sa sunčanim periodima.

ilustracije

Vratila se iz Amerike u Srbiju i čitavom svetu objasnila neke stvari: Maja iz Čačka ilustruje naše narodne poslovice, stranci su oduševljeni

Aktuelno

11:00

28 mart, 2024

Samo u Srbiji možete čuti da je neko pustio mozak na ispašu, da tele blene u šarena vrata i da se stolica mora zagrejati. Značenje ovih narodnih bisera razumeju samo ljudi sa ovog podneblja, ali Maja Stojanović iz Čačka svoj dar za umetnost i crtanje usmerila je upravo na ove neobične poslovice, pa ja za njih sada čuo ceo svet.

Komentari(0)

Loading