DANAŠNJA VREMENSKA PROGNOZA U narednom periodu čekamo otopljenje

M. M.

12:35

Aktuelno 0

Republički hidrometeorološki zavod dao je najnoviju vremensku prognozu za narednih sedam dana

DANAŠNJA VREMENSKA PROGNOZA U narednom periodu čekamo otopljenje
pixabay

Vreme u Srbiji

Ujutru slab do umeren mraz, ponegde i kratkotrajna magla, a tokom dana umereno do potpuno oblačno, na severu sa sunčanim intervalima, a u brdsko-planinskim predelima jugozapadne i južne Srbije provejavanje slabog snega.

Vetar slab i umeren, na istoku povremeno i jak, severozapadni.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Jutarnja temperatura u većini mesta od -5 do 1, u Timočkoj Krajini oko 4, a najviša dnevna od 4 do 10 stepeni.


Vreme u Beogradu

U jutarnjim satima na širem području grada slab mraz. Tokom dana umereno do potpuno oblačno i suvo. Vetar slab i umeren, severozapadni.

Jutarnja temperatura od -1 do 1, a najviša dnevna oko 5 stepeni.

Prognoza za narednih sedam dana

U nedelju i ponedeljak ujutro mestimično magla, tokom dana pretežno sunčano sa dnevnom temperaturom oko i malo iznad proseka za ovo doba godine — od 3 do 8 stepeni.

U ponedeljak posle podne i uveče na severu i istoku, a tokom noći ka utorku i u ostalim krajevima jače naoblačenje sa padavinama — kišom i snegom.

Od utorka umereno do potpuno oblačno, malo hladnije i u pojedinim danima sa kišom i snegom, a krajem perioda, do 22. januara, hladno sa snegom.

 

srpsko srce johanovo

Nemac dobio srce Srbina sa Kosova i krenuo da pronađe njegovu porodicu i pomogne deci: Potresna istinita priča iz krvave 1999. godine biće prikazana na filmu, angažovana i dva Oskarovca

Aktuelno

10:00

18 april, 2024

Dramatična istinita i ratna priča sa Kosova i Metohije sada će biti prikazana i na filmksom platnu, i to po događajima opisanim u knjizi Vesellina Dželetovića „Srpsko srce Johanovo”. Ratnih godina Srbin je kidnapovan, a potom bio žrtva trgovine organima jer je usmrćen a njegovo srce prodato je u Nemačku. Nakon operacije, Nemac koji je dobio srpsko srce počeo da sanja neke čudne snove, neke nepoznate predele i ljude i želeo je da sazna ko je taj čovek zahvaljujući kome je živ i čije srce nosi. Dobio je informaciju da se radi o Srbinu sa Kosova i Metohije i on se uputio tamo kako bi pomogao porodici nastradalog čoveka, a čije srce je kucalo u njegovim grudima.

Komentari(0)

Loading