NAGLO ZAHLAĐENJE Sledi nam promena vremenskih prilika

11:12

Aktuelno 0

Danas u Srbiji minimalna temperatura od -11, a maksimalna 9°C

NAGLO ZAHLAĐENJE Sledi nam promena vremenskih prilika
Printscreen

U Srbiji danas ujutru mraz i sunčani periodi pre podne, a od sredine dana u Vojvodini naoblačenje sa kišom koja se premešta popodne sa severa ka centralnim predelima. Usled pada temperature kiša prelazi u susnežicu i sneg popodne u Vojvodini, a uveče u zapadnim i centralnim predelima. Vetar slab do umeren južni, na severu kasnije popodne u skretanju na severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -11°C u Požegi do -1°C u Beogradu, a maksimalna od 3°C na severu Vojvodine do 9°C u Negotinu. Uveče kiša, susnežica i sneg, a samo na severu Vojvodine i jugu Srbije suvo. Temperatura u 22h od -1°C do 4°C.

U Beogradu ujutru slab mraz i sunčani intervali pre podne, a zatim naoblačenje sa kišom popodne, a uveče sa susnežicom i snegom usled zahlađenja. Vetar slab do umeren južnih pravaca. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura -1°C u centru, na obodu grada do -4°C, a maksimalna do 7°C, popodne i uveče u padu. Uveče susnežica i sneg. Temperatura u 22h oko 1°C.

U Nišu ujutru mraz i pretežno sunčano u većem delu dana, a kasnije popodne naoblačenje i uveče kiša. Vetar slab južni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -6°C, a maksimalna 6°C.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

U užičkom regionu ujutru mraz i sunčani periodi pre podne, a popodne naoblačenje sa kišom koja prelazi u sneg uveče. Vetar slab južni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -11°C do -6°C, a maksimalna od 3°C do 6°C. Na Zlatiboru i Tari pre podne suvo, a popodne naoblačenje sa snegom i najviše 2°C uz pad temperature popodne i uveče.

U Vojvodini ujutru slab mraz, a u toku prepodneva naoblačenje sa kišom od sredine dana koja se premešta sa severa ka jugu. Usled pada temperature kiša prelazi u susnežicu i sneg popodne. Uveče padavine prestaju na severu Vojvodine. Vetar slab do umeren južni i jugozapadni, na severu kasnije popodne u skretanju na severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -5°C do -2°C, a maksimalna od 3°C na severu do 6°C na jugu Vojvodine. Uveče susnežica i sneg na jugu, a na severu Vojvodine suvo. Temperatura u 22h od -1°C do 1°C.

U Novom Sadu naoblačenje sa kišom, a popodne sa susnežicom i snegom. Padavine uveče prestaju. Vetar umeren južni i jugozapadni, a krajem dana severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -3°C, a maksimalna do 5°C. Uveče suvo i temperatura u 22h oko 0°C.

U Subotici pre podne naoblačenje sa kišom, a popodne sa susnežicom i snegom. Padavine uveče prestaju. Vetar umeren južni i jugozapadni, a krajem dana severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -3°C, a maksimalna do 3°C.

Vreme narednih dana

U petak hladnije sa snegom u centralnim i južnim predelima, a na severu suvo uz sunčane periode. Vetar umeren do pojačan severozapadni i severni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -4°C na severu do 0°C na jugu, a maksimalna dnevna od -1°C do 2°C, u Negotinu oko 4°C.

Komentari(0)

Loading