Ovo su najlepši recepti za Gospojinski post! Počinje za 8 dana, a pred njima padaju i NAJSTROŽIJI
Dok traje Gospojinski post, vikendom možete da jedete hranu spremljenu na ulju i da pijete vino, dok na Preobraženje mogu da se pripreme i specijaliteti od ribe.

Gospojinski post počinje 14. avgusta, a istovremeno je najkraći i jedan od najstrožijih.
Dok traje Gospojinski post, vikendom možete da jedete hranu spremljenu na ulju i da pijete vino, dok na Preobraženje mogu da se pripreme i specijaliteti od ribe.
Najbolji posni recepti za Gospojinski post
Možda vas zanima:

Ako želite da se pričestite, ovako treba da postite: Pravilo broj 1 koje svaki vernik treba da zna
Tačno smo na sredini Gospojinskog posta, a ukoliko želite da se pričestite ovo treba da znate

POČEO JE GOSPOJINSKI POST: Evo do kada traje i šta treba da ispoštuju svi vernici
Za pravoslavne hrišćanske vernike u Srbiji, dana počinje dvonedeljni Velikogospojinski post
Možda vas zanima:

Ako želite da se pričestite, ovako treba da postite: Pravilo broj 1 koje svaki vernik treba da zna
Tačno smo na sredini Gospojinskog posta, a ukoliko želite da se pričestite ovo treba da znate

POČEO JE GOSPOJINSKI POST: Evo do kada traje i šta treba da ispoštuju svi vernici
Za pravoslavne hrišćanske vernike u Srbiji, dana počinje dvonedeljni Velikogospojinski post
Možda vas zanima:

Ako želite da se pričestite, ovako treba da postite: Pravilo broj 1 koje svaki vernik treba da zna
Tačno smo na sredini Gospojinskog posta, a ukoliko želite da se pričestite ovo treba da znate

POČEO JE GOSPOJINSKI POST: Evo do kada traje i šta treba da ispoštuju svi vernici
Za pravoslavne hrišćanske vernike u Srbiji, dana počinje dvonedeljni Velikogospojinski post
Posni prebranac
Jedno od najlepših posnih jela je manastirski posni prebranac na vodi, a recept za ovo jelo datira iz 18. veka.
Posni prebranac se sprema veoma lako, izuzetno je ukusan, a savršeno se uklapa u stroga pravila Gospojinskog posta.
Varivo od soje
Jedno nepravedno zaboravljeno jelo je varivo od soje.
Zasitno je i praktično, prijaće u svakom momentu.
Posna musaka sa sojinim ljuspicama
Posna musaka sa sojinim ljuspicama je najjednostavniji recept za ručak bez mesa.
Obožavaće je cela porodica!
Posni paprikaš
Posni paprikaš je jelo za dušu.
Jelo je toliko ukusno da nećete ni primetiti da u njemu nema mesa.
Posne bajadere
Tokom posta ljudi obično nemaju previše ideja, pogotovo za poslastice, pa najčešće vrte jedno isto.
Slatkiši su nešto što niko neće odbiti, a oni takođe ne moraju da gube na ukusu - ove posne bajadere su pravi primer.

ZEČIJE UŠI- BILJKA ZA KOJOM JE POLUDEO CEO SVET: Evo kako se gaji i održava ovaj cvet neodoljivog izgleda! (FOTO)
Ovaj sukulent je hit biljka među sobnim biljkama

Slavi se sutra SVETA VELIKOMUČENICA HRISTINA: Otac ju je krio zbog IZUZETNE LEPOTE, a ovako glasi MOLITVA koja donosi SPOKOJ u duši
Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici skave sutra Svetu velikomučenicu Hristinu. Ko je bila ova svetiteljka?

NEVEROVATNO je šta sve OVA BILJKA može: Nepravedno zanemarena, a izuzetno POVOLJNO DELUJE NA CEO ORGANIZAM!
Jača imunitet, povoljno deluje na srce i želudac...

OVIH 5 BILJAKA SVAKA KUĆA TREBA DA IMA: Ako imate njih, imate pravo blago - evo i zašto!
Osim što unose novu energiju u kuhinju, oni koji uzgajaju ove biljke znaju da su jako dobre za korišćenje u hrani i da sama briga oko njih predstavlja svojevrsno zadovoljstvo.

Danas slavimo Svetog Jezekilja: Činio je čuda i pomagao gladnima
Srpska pravoslavna crkva danas slavi i obeležava Svetog proroka Jezekilja.
Komentari(0)