PROGNOZA VREMENA ZA KRAJ GODINE Kakvo nas vreme očekuje u Novogodišnjoj noći i početkom 2022.

M. M.

09:30 >> 09:51

Aktuelno 0

Oblačno vreme uz ređu pojavu kratkotrajne slabe kiše u jugozapadnim, centralnim i južnim predelima očekuje nas danas, a na planinama iznad 1.000 metara nadmorske visine sa malo snega pre podne.

PROGNOZA VREMENA ZA KRAJ GODINE Kakvo nas vreme očekuje u Novogodišnjoj noći i početkom 2022.
Foto: EPA

 

Zatim suvo u svim krajevima, a mogući su i kratkotrajni sunčani intervali popodne na severu i zapadu Srbije. Vetar slab severozapadni, krajem dana jugozapadni. Pritisak iznad normale.

Minimalna temperatura od 0 u Negotinu do 5 stepeni u centralnoj Srbiji, a maksimalna od 5 u Dimitrovgradu i Novom Pazaru do 9 stepeni u Loznici. Uveče suvo. Temperatura u 22 časa od 2 do 6 stepeni.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

U Beogradu pretežno oblačno i suvo, a popodne su mogući kratkotrajni sunčani intervali. Vetar slab severozapadni, krajem dana jugozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 4°C, a maksimalna do 8°C. Uveče suvo i 6°C u 22h.

U Nišu pretežno oblačno sa malo slabe kiše ujutru i pre podne, a popodne suvo. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 4°C, a maksimalna do 7°C. Uveče suvo i 4°C u 22h.

Užički region očekuje oblačno vreme uz ređu pojavu kratkotrajne slabe kiše pre podne, a na planinama iznad 1000 mnv sa malo snega pre podne. Popodne suvo, a mogući su i kratkotrajni sunčani intervali. Vetar slab severozapadni i severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 3°C do 4°C, a maksimalna od 6°C do 8°C. Na Zlatiboru i Tari susnežica i vlažan sneg i najviše do 3°C.

U Vojvodini preovlađujuće oblačno i suvo, a mogući su i kratkotrajni sunčani intervali. Vetar slab severozapadni, krajem dana jugozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 2°C do 4°C, a maksimalna od 7°C do 8°C. Uveče suvo. Temperatura u 22 časa od 3 do 5 stepeni.

U Novom Sadu promenljivo oblačno i suvo sa mogućim kratkotrajnim sunčanim intervalima. Vetar slab severozapadni, krajem dana jugozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 3°C, a maksimalna do 8°C. Uveče suvo i 4°C u 22h.

U Subotici promenljivo oblačno i suvo sa mogućim kratkotrajnim sunčanim intervalima. Vetar slab severozapadni, krajem dana jugozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 2°C, a maksimalna do 7°C. Uveče suvo i 3°C u 22h.

Vreme narednih dana

U petak, poslednjeg dana ove godine, znatno toplije od proseka uz prolazno naoblačenje, ali bez kiše. U Novogodišnjoj noći suvo i u većini predela bez mraza. Biće to relativno topla Novogodišnja noć, ponegde sa maglom. Vetar slab zapadni i jugozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 2 do 6 stepeni, a maksimalna od 8 do 12 stepeni. Uveče suvo. Temperatura u 22 časa od 3 do 9 stepeni.

Prvih nekoliko dana Nove godine suvo i toplije od proseka uz vrlo slab jutarnji mraz i maglu ponegde u nedelju i ponedeljak, 2. i 3. januara. U utorak je moguće naoblačenje sa kišom.

srpsko srce johanovo

Nemac dobio srce Srbina sa Kosova i krenuo da pronađe njegovu porodicu i pomogne deci: Potresna istinita priča iz krvave 1999. godine biće prikazana na filmu, angažovana i dva Oskarovca

Aktuelno

10:00

18 april, 2024

Dramatična istinita i ratna priča sa Kosova i Metohije sada će biti prikazana i na filmksom platnu, i to po događajima opisanim u knjizi Vesellina Dželetovića „Srpsko srce Johanovo”. Ratnih godina Srbin je kidnapovan, a potom bio žrtva trgovine organima jer je usmrćen a njegovo srce prodato je u Nemačku. Nakon operacije, Nemac koji je dobio srpsko srce počeo da sanja neke čudne snove, neke nepoznate predele i ljude i želeo je da sazna ko je taj čovek zahvaljujući kome je živ i čije srce nosi. Dobio je informaciju da se radi o Srbinu sa Kosova i Metohije i on se uputio tamo kako bi pomogao porodici nastradalog čoveka, a čije srce je kucalo u njegovim grudima.

Komentari(0)

Loading