ROK MUZIKA I NARODNJACI UZ FANTASTIČAN VATROMET Poznati izvođači za novogodišnje praznike na gradskom trgu u Čačku

J. K.

10:53

Aktuelno 0

Bliže nam se praznici a sa njima dolazi i dobara muzika i atmosfera.

ROK MUZIKA I NARODNJACI UZ FANTASTIČAN VATROMET Poznati izvođači za novogodišnje praznike na gradskom trgu u Čačku
Foto: Rina

 

Na organizovanom dočeku Nove 2022. godine na Gradskom trgu u Čačku 31. decembra nastupiće čuveni beogradski sastav Piloti, dok je za srpsku Novu godinu 13. janura predviđen koncert folk pevačice Vesne Zmijanac.

Oba koncerta će početi od 23 časa, organizatori su grad Čačak i Dom kulture, a obe večeri tačno u ponoć uslediće vatromet.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Organizatori mole posetioce da se u cilju opšte bezbednosti pridržavaju propisanih protivepidemijskih mera.

srpsko srce johanovo

Nemac dobio srce Srbina sa Kosova i krenuo da pronađe njegovu porodicu i pomogne deci: Potresna istinita priča iz krvave 1999. godine biće prikazana na filmu, angažovana i dva Oskarovca

Aktuelno

10:00

18 april, 2024

Dramatična istinita i ratna priča sa Kosova i Metohije sada će biti prikazana i na filmksom platnu, i to po događajima opisanim u knjizi Vesellina Dželetovića „Srpsko srce Johanovo”. Ratnih godina Srbin je kidnapovan, a potom bio žrtva trgovine organima jer je usmrćen a njegovo srce prodato je u Nemačku. Nakon operacije, Nemac koji je dobio srpsko srce počeo da sanja neke čudne snove, neke nepoznate predele i ljude i želeo je da sazna ko je taj čovek zahvaljujući kome je živ i čije srce nosi. Dobio je informaciju da se radi o Srbinu sa Kosova i Metohije i on se uputio tamo kako bi pomogao porodici nastradalog čoveka, a čije srce je kucalo u njegovim grudima.

Komentari(0)

Loading