Elektromotorni vozovi zameniće one dizelmotorne: Velika promena na liniji Požega - Kraljevo, poznata i tačna satnica

Izvor: Kiza Rock

17:00

Aktuelno 0

Elektromotorni vozovi od 3. februara zameniće dosadašnje dizelmotorne vozove na linijama Kraljevo – Požega.

vozna stanica
rina

- Elektromotorni vozovi proizvođača Štadler predstavljaju značajno poboljšanje u pogledu komfora i ekološke efikasnosti, navodi se u saopštenju preduzeća Srbijavoz.

Takođe objavljena je i satnica polaza na relaciji Kraljevo – Požega.

Polasci za Požegu su u: 7:05, 10:45, 15:55 i 20:00 časova.

Možda vas zanima:

saobraćaj

Vatrogasci, policija i Hitna pomoć dežuraju na novom autoputu evo i zbog čega: Otkrivamo šta znači "zlatni sat" i koliko je važan, dnevno ovom deonicom prođe preko 10.000 vozila

Aktuelno

14:00

23 jul, 2025

Nova deonica autoputa „Miloš Veliki“ od Pakovraća do Požege, otvorena 6. jula, već pokazuje prve rezultate. Značajno je smanjen saobraćaj kroz Ovčarsko-kablarsku klisuru, a bezbednost svih učesnika u saobraćaju podignuta je na najviši nivo. U javnosti je prethodnih dana aktuelna tema dežuranja službi Hitne pomoći na ovoj deonici auto-puta, a zamenik direktora JP „Putevi Srbije“, Miodrag Poledica, dao je odgovore na ta pitanja.

riblji restoran

Na večeru kod Šućra čeka se i do deset dana: Bivši mornar usred Srbije napravio pravi morski raj, umesto pečenja kod njega se spremaju hobotnice i lignje

Aktuelno

16:00

2 februar, 2025

Iako je zlatiborski kraj poznat po dobrom pečenju i masnoj komplet lepinji, kada vas put navede magistralom ka Užicu i pre graničnog prelaza Gostun imaćete osećaj da ste već stigli na Jadransku obalu i to zahvaljujući gastronomskom umeću jednog bivšeg mornara. U selu Rasna pored Požege, Šućro Kovačević majstorski priprema sveže morske plodove koji stižu upravo iz jadranskih dubina.

Možda vas zanima:

saobraćaj

Vatrogasci, policija i Hitna pomoć dežuraju na novom autoputu evo i zbog čega: Otkrivamo šta znači "zlatni sat" i koliko je važan, dnevno ovom deonicom prođe preko 10.000 vozila

Aktuelno

14:00

23 jul, 2025

Nova deonica autoputa „Miloš Veliki“ od Pakovraća do Požege, otvorena 6. jula, već pokazuje prve rezultate. Značajno je smanjen saobraćaj kroz Ovčarsko-kablarsku klisuru, a bezbednost svih učesnika u saobraćaju podignuta je na najviši nivo. U javnosti je prethodnih dana aktuelna tema dežuranja službi Hitne pomoći na ovoj deonici auto-puta, a zamenik direktora JP „Putevi Srbije“, Miodrag Poledica, dao je odgovore na ta pitanja.

riblji restoran

Na večeru kod Šućra čeka se i do deset dana: Bivši mornar usred Srbije napravio pravi morski raj, umesto pečenja kod njega se spremaju hobotnice i lignje

Aktuelno

16:00

2 februar, 2025

Iako je zlatiborski kraj poznat po dobrom pečenju i masnoj komplet lepinji, kada vas put navede magistralom ka Užicu i pre graničnog prelaza Gostun imaćete osećaj da ste već stigli na Jadransku obalu i to zahvaljujući gastronomskom umeću jednog bivšeg mornara. U selu Rasna pored Požege, Šućro Kovačević majstorski priprema sveže morske plodove koji stižu upravo iz jadranskih dubina.

Možda vas zanima:

saobraćaj

Vatrogasci, policija i Hitna pomoć dežuraju na novom autoputu evo i zbog čega: Otkrivamo šta znači "zlatni sat" i koliko je važan, dnevno ovom deonicom prođe preko 10.000 vozila

Aktuelno

14:00

23 jul, 2025

Nova deonica autoputa „Miloš Veliki“ od Pakovraća do Požege, otvorena 6. jula, već pokazuje prve rezultate. Značajno je smanjen saobraćaj kroz Ovčarsko-kablarsku klisuru, a bezbednost svih učesnika u saobraćaju podignuta je na najviši nivo. U javnosti je prethodnih dana aktuelna tema dežuranja službi Hitne pomoći na ovoj deonici auto-puta, a zamenik direktora JP „Putevi Srbije“, Miodrag Poledica, dao je odgovore na ta pitanja.

riblji restoran

Na večeru kod Šućra čeka se i do deset dana: Bivši mornar usred Srbije napravio pravi morski raj, umesto pečenja kod njega se spremaju hobotnice i lignje

Aktuelno

16:00

2 februar, 2025

Iako je zlatiborski kraj poznat po dobrom pečenju i masnoj komplet lepinji, kada vas put navede magistralom ka Užicu i pre graničnog prelaza Gostun imaćete osećaj da ste već stigli na Jadransku obalu i to zahvaljujući gastronomskom umeću jednog bivšeg mornara. U selu Rasna pored Požege, Šućro Kovačević majstorski priprema sveže morske plodove koji stižu upravo iz jadranskih dubina.

Polasci za Kraljevo su u: 8:38, 13:58; 18:13 i 21:33 časova.

Karte se mogu kupiti putem mobilne aplikacije koja je dostupna za besplatan prenos na Google Play i App Store.

Komentari(0)

Loading