SUDAR NA IBARSKOJ MAGISTRALI Formirana dugačka kolona vozila na obilaznici oko Čačka

Jelena Vamović

11:01

Aktuelno 0

Na Ibarskoj magistrali u blizini Preljine došlo je do saobrćajne nezgode kada su se sudarila dva automobila.

SUDAR NA IBARSKOJ MAGISTRALI Formirana dugačka kolona vozila na obilaznici oko Čačka
rina.rs

 

Tom prilikom nije bilo teže povređenih lica, a pričinjena je materijalna šteta. Dok je policija vršila uviđaj saobraćaj je na ovoj deonici bio zatvoren, što je veoma brzo ponovo uslovilo pojavu dugačkih kolona na obilaznici oko Čačka.

„Gužve su ovde česta pojava, ali poslednjih dana ovde je pravi pakao. Nigde ne možete da krenete, a da se ne zaustavite u koloni. Ovo ljudi koji dolaze i prolaze kad dođu do autoputa njima je lakše. Nama koji živimo u okolini Čačka pravo je mučenje, duplo duže vremena sada provodimo u putu nego što je to ranije bio slučaj“, rekao je za RINU Slavko Petrović iz Čačka.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Gužve na obilaznici oko Čačka prethodnih dana izazivali su radovi na vijaduktu, ali i blokada puta zbog protesta.

 

Građani Čačka željno iščekuju otvaranje deonice autoputa od Preljine do Pakovraća, kada će u velikoj meri saobraćaj preko obilaznice biti rasterećen.

 

(Izvor: Rina.rs)

čačak

Dragiša poveo unuke kod malog Radoja da upoznaju dečaka borca: Privrednik iz Požarevca sam se javio da izgradi kuću za namučenu porodicu i tako im pomogne - veliko bravo

Aktuelno

18:00

12 jun, 2024

Priča o teškoj sudbini dečaka Radoja iz sela Katrga kod Čačka proteklih dana obišla je Srbiju i region. Da pomogne javilo se dosta dobrih ljudi, a Dragiša Tomić privrednik iz Požarevca i lično je došao u malo pomoravsko selo kako bi n manje, ni više već sagradio kuću za ovu napaćenu porodicu, ali i štalu, koju mali domaćin Radoje toliko priželjkuje.

Komentari(0)

Loading