METEOROLOZI: OČEKUJE SE SNEG U CELOJ SRBIJI Vremenska prognoza za naredni period

M. M.

12:00

Aktuelno 0

Premeštanje ciklona preko našeg područja doneće Srbiji pretežno oblačno vreme sa kišom i pljuskovima, u planinskim predelima sa snegom.

METEOROLOZI: OČEKUJE SE SNEG U CELOJ SRBIJI Vremenska prognoza za naredni period
Foto: alo.rs

 

Očekuju se i obilnije padavine, naročito na jugozapadu Srbije. Krajem dana i tokom večeri kiša će preći u susnežicu i vlažan sneg ponegde i u nižim predelima na severu i zapadu Srbije.

Duvaće slab do umeren severozapadni vetar, na jugu i jugoistoku pre podne jugoistočni. Mininmalna jutarnja temperarura od 2 do 8, maksimalna dnevna od 4 stepeni na severozapadu do 10 na jugoistoku Srbije, a u toku večeri od 0 do 4 stepeni, na planinama ispod nule.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

U Beogradu oblačno i hladno sa kišom, a tokom večeri i noći biće uslova za susnežicu i sneg, naročito u višim delovima grada. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna jutarnja temperatura 3, maksimalna dnevna 5, u toku večeri oko 1 stepen.

U Srbiji sutra oblačno i veoma hladno sa kišom, susnežicom i snegom. U brdsko-planinskim predelima očekuje se povećanje postojećeg snežnog pokrivača, a u mnogim nižim predelima formiranje majeg pokrivača. Duvaće jak severozapadni vetar. Sredinom dana u severnim predelima Vojvodine, a do večeri i u mnogim predelima Srbije prestanak padavina.

Komentari(0)

Loading