U SRBIJI JE Mesto koje navodno ima NAJJAČE pozitvno zračenje NA SVETU

Lepote Srbije

16:00

Zanimljivosti 0

U mestu Mala Krsna, blizu Požarevca, nalazi se tačka koja je navodno poznata po najjačem pozitivnom zračenju na svetu. Ovaj prirodni fenomen koji privlači pažnju istraživača i znatiželjnika poznat je pod nazivom Najdanovi krugovi.

Pozitivna energija
Shutterstock

Najdan Rakić, penzionisani opštinski činovnik i ljubitelj radiestezije, otkrio je ovaj prirodni fenomen. On je 1999. godine uzeo kofu bele boje i četkom nasred puta napravio krug u Maloj Krsni. Od tada je jedna ulica, ali i Mala Krsna, postala poznata u celoj Srbiji zbog ovog fenomena.

Ovaj krug navodno ima blagotvorno dejstvo na ljudski organizam tako što poseduje veliko energetsko zračenje, poznato kao biozračenje, koje ima blagotvorno dejstvo na ljudski organizam. Stajanje u krugu može pozitivno uticati na imunitet i revitalizaciju odbrambenog sistema. Meštani i posetioci tvrde da im ovaj fenomen pomaže.

Mala Krsna je udaljena nekoliko kilometara putem ka Požarevcu od izlaza sa auto-puta Beograd-Niš. Skretanje je obeleženo neupadljivim putokazom, a centar geozračenja nalazi se 3 kilometra dalje, ispod smokve u Jelkinom dvorištu.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Važno je napomenuti da su Najdanovi krugovi bili predmet kontroverze, 2010. godine, policija, tužilaštvo i zdravstvena inspekcija zabranili rad dvema agencijama koje su se bavile nadrilekarstvom i nezakonitim obavljanjem zdravstvene delatnosti vezano za krugove.

U svakom slučaju, Najdanovi krugovi ostaju misteriozan fenomen koji intrigira posetioce i istraživače, iako precizno merenje zračenja nije lako izvodljivo.

Rosa Satarić

ŽRTVA NEMILOSRDNOG NASILNIKA Rosa je stradala braneći čast, ako ste prošli Siminom ulicom, videli ste spomen obeležje, ovo je priča o njoj

Zanimljivosti

21:00

26 april, 2024

Mirosanda Satarić, 1968. godine, na uglu ulica Simine i Višnjićeve u Beogradu, ubijena je od strane policajca Milorada Golubovića. Tragično je stradala dok je šetala za ruku svoju šestogodišnju ćerku. Razlog za ovu tragediju bio je što je Mirosanda rekla “ne” navalentnom nasilniku. Policajac Milorad Golubović je presudio Mirosandi revolverom.

Komentari(0)

Loading