TROSTRUKA SVADBA U SRBIJI OD 1.000.000 EVRA RASPAMETILA LJUDE: Domaćin otkrio kako je zaradio OGROMNE PARE i sve ŠOKIRAO

O trostrukoj svadbi u Srbiji od milion evra se pisalo i pričalo danima, a domaćin je istakao koji je ključ njegovog velikog uspeha!

svadba
Printscreen Youtube / Moja Happy Muzika

Familija Dan na čelu sa dedom Aurelomv živi godinama u Danskoj. Prvo su počeli dobro da zarađuju od prodavnice koje su držali, a potom su prešli na mehaničarske radionice. Cela porodica je izuzetno složna, svi zajedno rade i razvijajau posao. Stekli su veliko bogatstvo, a između ostalog, imaju 9 kuća, par stotina automobila, silne firme i tu neće stati, kako je poručio domaćin. Ističe da je trostruka svadba bila želja njegove supruge, pa je tako moralo i biti. A veselje koje je trajalo viš od tri dana ostaće godinama upamćena u Ečki kod Zrenjanina, u srcu Banata.

Tako je to kad deda dočeka i reši da u istom danu napravi trostruko slavlje - tri svadbe! Da izjedna oženi dva unuka i uda unuku. Ne žali, kaže, kao ni baba kojoj je to bila želja da u porodičnoj kući domaćinski dočeka i ugosti svatove na trostrukom veselju.

- Nije bilo lako, nekako sam se snašao. Otvorio sam prodavnicu i tako sam krenuo. Od jedne sam otvorio četiri i sve su radile punom parom. Decu sam školovao, a onda uz pomoć njih sam još razvio posao. Posle smo prešli na automobile. Ne možemo da funkiconišemo, ako nismo zajedno, zato smo i stekli toliko. Svi zajedno jedemo za jednim stolom. Imaju svi svoje kuće i pooridce, ali smo blizu. Radostan sam što me i dalje pitaju za savete, i unučići se školuju - započinje priču domaćin za kanal "Moja Happy Muzika", i objašnjava da su posle auto-radionica ušli i u posao sa auto-salonima, te da imaju i oko 38 zaposlenih radnika.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

svadba Printscreen Youtube / Moja Happy Muzika

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

 

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Ispred okićene kapije i kuće, luksuzna bela limuzina za tri para mladenaca, a na stubu vijori se srpski barjak, kako i dolikuje kad se dočekuju svatovi!

Svadba je, što se vidi i po snimcima, više nego luksuzna, a da je koštala mnogo, koštala je. I to deda ne krije, ali i ne žali. Tačnu cifru nije želeo da kaže, jer važno je da su deca srećna a familija na okupu. Veselje je spremano samo dva meseca, jer deda poznaje mnogo ljudi, a samo na kićenje i ukrašavanje otišlo je najmanje nekoliko hiljada evra.

Inače, reč je o porodici koja je u Danskoj stekla ogromno bogatstvo, i koja već decenijama tamo složno i vredno radi, gradi i stiče ali ne žali kad treba da se proveseli na životnim događajima poput rođenja, krštenja i svadbi. Kaže da kod njih u familiji za rođendan, recimo, unuke, nema poklona manjeg od 10.000 evra!

Dedina želja bila je da veselje bude u dvorištu ogromne porodične kuće u Ečkoj, raskošno okićene... Ispred roštilj do roštilja, a na njima jagnjići, prasići, pilići i vo od skoro pola tone, za svakog ko šta voli.

svadba Printscreen Youtube / Moja Happy Muzika
 

Raskošne venčanice za dve snajke i unuku, luksuzna bela šatra ukrašena hiljadama cvetova, skupi servisi, escajg, a ni za muziku se nije žalilo, muzikantima po čelu niko nije lepio manje od 50 evra!

Tu se istakla i baba koja je za muziku spremila punu torbicu evra, sve po 50, da se veseli, naručuje i čašćava! Ima, kaže, i nešto danskih kruna, sve lepe i nove, jer stare novčanice ne voli.

Svatovi su dočekani domaćinski, pravom gozbom i bogatom trpezom, a za raspoloženje i dobru zabavu bile su zadužene i folk zvezde - Snežana Đurišić i Beki Bekić čije hitove ova familija obožava, naročito "dvojke".

- Već sam jednom pevala u ovoj porodici, mislim da je bio rođendan domaćina. To je valjda znak da dobro radim svoj posao, to je velika čast. Kad te neko pozove da mu pevaš na najradosniji dan, onda je to privilegija. A ja to pošteno odradim - zaključila je pevačica.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading